Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟ Σιναράδων για το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο το Φλαμούλι Τρικάλων, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή (1/6), στις 5 το απόγευμα, στο ενωσιακό γήπεδο του Κανονιού, για την 5η (και προτελευταία) αγωνιστική των play-offs ανόδου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.
Από τους ανθρώπους της κερκυραϊκής ομάδας, η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει χαρακτηριστεί ως «Τελικός» και ως «αγώνας δίχως αύριο». Και δικαιολογημένα, αφού ουσιαστικά παίζονται οι κόποι ολόκληρης της χρονιάς. Γι’ αυτό και καλούν τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να πάει στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα, στη δύσκολη προσπάθεια που αυτή θα κάνει για να κατακτήσει τη νίκη, που θα τη φέρει πολύ κοντά στην επίτευξη του προβιβασμού.
Το ευχάριστο για τον Μιχάλη Πάγκαλη είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, καθώς επανήλθε και ο Ανδρέας Παπαναγιώτου, ο οποίος αποθεραπεύτηκε από το τράβηγμα στον δικέφαλο. Επομένως, δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και ο τεχνικός των νταμπλούχων της ΕΠΣ Κέρκυρας θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση απέναντι στον πρωτοπόρο του 5ου Ομίλου, ευελπιστώντας να μην προκύψουν την τελευταία στιγμή απουσίες λογω εργασίας κάποιων ποδοσφαιριστών, όπως συνέβη σε προηγούμενα ματς.
Χρήστος Γραμμένος