Στο γήπεδο του Ολύμπου, στην Καλλιθέα Καναλίων, βρέθηκε το περασμένο Σάββατο (26/10) ο προπονητής του (πρωτοπόρου της Α1′ Κατηγορίας) ΟΦΑΜ, Σάββας Σιδερόπουλος.
Ο πολύπειρος Μαντουκιώτης τεχνικός παρακολούθησε το παιχνίδι Όλυμπος – Ατρόμητος Στρογγυλής 3-0 και είχε έτσι την δυνατότητα να εξαγάγει συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση της γηπεδούχου ομάδας, την οποία ο σύλλογος του Αγίου Ματθαίου θ’ αντιμετωπίσει αυτό το Σάββατο (2/11), στο ίδιο γήπεδο, στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής.
Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα όπου ο Σιδερόπουλος «κατασκόπευσε» αντίπαλο του ΟΦΑΜ, αφού το ίδιο είχε συμβεί και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, όταν είχε πάει στις Καρουσάδες για να δει το Ολυμπιάδα – ΑΟ Παξοί 3-1, λίγες μέρες προτού οι Αγιομαθίτες υποδεχθούν τους Παξινούς.
Το Σάββατο, ο 59χρονος προπονητής επισκέφθηκε τα… παλιά του λιμέρια και συνάντησε φίλους και πρώην συνεργάτες, καθότι πριν από πολύ καιρό είχε διετή πολύ επιτυχημένη θητεία στους Ολύμπιους. Πιο συγκεκριμένα, την περίοδο 2002-2003 είχε οδηγήσει την ομάδα της Γαρίτσας στο νταμπλ (κατάκτηση Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣ Κέρκυρας), ενώ την αμέσως επόμενη σαιζόν (2003-2004) κοουτσάρισε τους «γαλαζοκκόκκινους» στην Δ’ Εθνική.Η παρακάτω φωτογραφία είναι απο την χρονιά του νταμπλ.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ














