Η Ολυμπιάδα Καρουσάδων, μέσω του ακόλουθου δελτίου Τύπου της, δίνει την δική της απάντηση στην χθεσινή ανακοίνωση του ΑΟ Κέρκυρα, που αφορούσε τα επεισόδια που έγιναν στην προχθεσινή αναμέτρηση των ομάδων:
Με αφορμή τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ των ομάδων Ολυμπιάδας Καρουσάδων – ΑΟ Κέρκυρα , η διοίκηση του σωματείου και σύσσωμο το σύνολο των υποστηρικτών του συλλόγου μας καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας με πρόσχημα το ποδόσφαιρο.
Η Ολυμπιάδα Καρουσάδων τα τελευταία χρόνια έχει μετασχηματιστεί δομικά από μια ομάδα πρωταθλητισμού σε μια κυψέλη αθλητών διαφόρων ηλικιακών βαθμίδων.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η ακαδημία του συλλόγου μας αριθμεί περίπου 50 παιδιά από την ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Κέρκυρας.
Η προσπάθεια μας για τον αθλητισμό, σε μια τόσο δύσκολη οικονομική περίοδο και σε ένα χωριό, αρκετά χιλιόμετρα από την φωτεινή και πλούσια Πλατεία , είναι άκοπη και διαρκείς και έτσι θα συνεχίσει να είναι, εφόσον ο Αθλητισμός μοιάζει πλέον να είναι η μόνη διέξοδος για τα παιδιά της περιοχής μας .
Με έκπληξη διαβάσαμε την επιλεκτική ανακοίνωση του ΑΟ Κέρκυρα και των οργανωμένων φιλάθλων τους, που πουθενά δεν αναφέρουν ότι φίλαθλοι του σωματείου μας ήταν αυτοί που απέτρεψαν την έκταση των επεισοδίων, πουθενά δεν αναφέρουν τις προκλητικές συνεχείς διαμαρτυρίες από τον πάγκο της ομάδας τους, πουθενά δεν αναφέρουν τις προκλήσεις που δέχθηκε το σωματείο μας πριν τον αγώνα με την παραποίηση του σήματος μας και τέλος πουθενά δεν αναφέρουν τα υβριστικά σχόλια και φωτογραφίες από μέλη του ΑΟ Κέρκυρα στα social media.
Κύριοι του ΑΟ Κέρκυρα καταλάβετε κάτι.. Θεωρούμε την ομάδα μας ιστορική και αξία σεβασμού εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων. Και μην ξεχνάτε ότι εσείς σπείρατε ανέμους…
Με εκτίμηση το ΔΣ.