Νέα ανακοίνωση εξέδωσε ο ΟΦΑΜ, απαντώντας στη δεύτερη ανακοίνωση της Αναγέννησης Περιβολίου. Το κείμενο έχει ως ακολούθως:
«Κύριοι του Περιβολίου, θα θέλατε να είναι τα πράγματα έτσι όπως τα λέτε, αλλά δυστυχώς δεν είναι.
Το ποιος έχει χάσει την ψυχραιμία του, το διαπιστώσαμε όλοι στον πρόσφατο αγώνα σας, με την ομάδα των Καρουσάδων, όπου μπροστά στο φάσμα της ήττας και της απώλειας της πρώτης θέσης, ο αγώνας διήρκησε πάνω από δύο ώρες! Μπορείτε να μας πείτε τι συνέβη;
Αρρώστησε ο διαιτητής; Χάλασε το ρολόι του; Μήπως ο αγώνας είχε παράταση και… πέναλτι; Ή μήπως, για ακόμα ένα παιχνίδι που πήγε να “στραβώσει” για εσάς, το κάνατε… “Ροντέο”;
Εμείς, είπατε, δεν έχουμε ευπρέπεια και μεγαλείο και δεν καταδικάσαμε τις όποιες βιαιοπραγίες, εάν κι εφόσον συνέβησαν. Εσείς, κύριοι του Περιβολίου, γιατί δεν καταδικάσατε τα γεγονότα στο γήπεδό σας, όταν οι πέτρες πέρναγαν ξυστά από τα κεφάλια και οι βρισιές και οι χυδαιότητες έδιναν κι έπαιρναν;
Τυχαίο; Επιτρέψτε μας και εμάς να μην το νομίζουμε…
Υ.Γ.: Σε επικοινωνία μας με άνθρωπο της ΕΠΣ και σε ερώτησή μας για το αν έμαθαν για τις πετριές στο Περιβόλι, μας απάντησαν “ΜΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΑΝ”!!!
Κύριοι του Περιβολίου, αφήστε να μιλήσει κανείς άλλος για ευπρεπισμό και μεγαλείο. Εμείς το μεγαλείο μας το δείξαμε, όταν μας κερδίσατε μες την έδρα μας κι εμείς σας χειροκροτήσαμε. Αντιθέτως με εσάς, που όταν κερδίσαμε εμείς στη δική σας έδρα, έγινε… της κακομοίρας!
Όσον αφορά, δε, στον κύριο Κουρή, μην προσπαθείτε, δεν μας πείθετε. Ο άνθρωπος αυτός, με τις συμπεριφορές του εντός των γηπέδων προκαλεί. Όσο για εσάς, ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ! ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΚΕΡΚΥΡΑ! ΗΜΑΡΤΟΝ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!
Και για να μην ξεχνιόμαστε… Κύριοι του Περιβολίου, επειδή όπως είπατε τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται, αλλά η ιστορία μένει, ελάτε να σας δείξουμε κομμάτι από την ιστορία μας. Ελάτε να σας κεράσουμε καφέ και να θαυμάσετε την τροπαιοθήκη του ΟΦΑΜ.
Υ.Γ.: Άλλη δουλειά δεν είχε η φίλαθλη Κέρκυρα, από το να ασχολείται και να αγωνιά για τους αγώνες σας! Οι μόνοι που αγωνιούν είστε εσείς και η ΕΠΣ, μην τυχόν και δεν πάρετε εσείς το Πρωτάθλημα! Κι επειδή θα μας ρωτήσετε σίγουρα γιατί το λέμε αυτό, τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους…
Περιβόλι – Πετριτής, μήπως ξέρει κανείς τι ώρα έφθασε ο παρατηρητής του αγώνα στο γήπεδο; Να σας πούμε εμείς: 3 πάρα 2 λεπτά! Είχε κίνηση στην… Ομόνοια, γι’ αυτό!
Μήπως ξέρετε γιατί ο κύριος Νάος, ο οποίος παρευρισκόταν στον αγώνα σας με την ομάδα των Καρουσάδων, έφυγε από το γήπεδο, ενώ τα αίματα φούντωναν; Ο νοών νοείτο!!!
Υ.Γ.: Ερωτούμε και πάλι: γιατί σας έχει πιάσει ταχυκαρδία με την Βόρεια Κέρκυρα και με τους Αυλιώτες; Δικό σας είναι, δεν το χάνετε. Αλλά στην τελική, μην ανησυχείτε. Κι εμείς, εκεί κοντά παίζουμε, εξίσου δύσκολο αγώνα.
Τέλος, ως Συμβούλιο του ΟΦΑΜ, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κύριο Κουλούρη και το Συμβούλιό του, διότι είχε το σθένος, σε συνάντησή μας έξω από τα γραφεία της ΕΠΣ, να παραδεχθεί ότι αυτοί τηλεφώνησαν σε παράγοντα των Καρουσάδων, προσποιούμενοι τον ποδοσφαιριστή μας, Ευθύμιο Αβραμιώτη, λέγοντας “Θα έρθουμε να σας γ…” (άντε, πάρτε και τους Παξούς τώρα)…».