Στο ρόστερ του ΟΦΑΜ, έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα να γίνεται ένα γενικό… ξεκαθάρισμα! Μέχρι στιγμής, στο «συγκρότημα» του Γιάννη Καλούδη έχουν σημειωθεί τέσσερις ανανεώσεις συνεργασιών και έξι αποχωρήσεις.
Πιο συγκεκριμένα, παραμένουν στο δυναμικό του σωματείου οι Άκης Χαρβαλιάς, Ερρίκος Κουρής, Ενία Τόλα κα Κώστας Κονόμης. Εξάλλου, η Διοίκηση του Σπύρου Κουρή προσπαθεί να «κρατήσει» στον Άγιο Ματθαίο και τον πολύπειρο Σπύρο Γραμμένο, που είναι μια από τις «σημαίες» της ομάδας.
Αντιθέτως, παρελθόν για τους Αγιομαθίτες αποτελούν ο Κώστας Λούβρος (πήγε στον Θιναλιακό Αχαράβης), ο Σπύρος Κέπης (πήγε στον Νέο 2017), ο Άρης Σκολαρίκης (πήγε στον Αστέρα Λιαπάδων), ο Θωμάς Τζέλλος (θα υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία), ο Αλέξανδρος Κόκκινος (έφυγε για την Καρδίτσα) και ο Δημήτρης Ασπιώτης.
Εδώ να επισημάνουμε ότι η «μετακόμιση» του Λούβρου από τον ΟΦΑΜ στον Θιναλιακό, αποτελεί μια από τις πιο ακριβές φετινές μεταγραφές στο τοπικό ποδόσφαιρο, αφού -βάσει των πληροφοριών του CorfuCorner.gr- ο παίκτης συμφώνησε με τη Διοίκηση του Χρήστου Ανεμογιάννη να πάρει το ποσό των 10 χιλιάδων ευρώ!!!
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ