Τα τοπικά Πρωταθλήματα ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες μέρες, με τη διεξαγωγή των αγώνων μπαράζ, και ας δούμε ποια είναι η κατάσταση και στις τρεις Κατηγορίες:
Α1′ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
1. Η Αναγέννηση Περιβολίου αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια και τώρα μετέχει στα μπαράζ για τον προβιβασμό στη Δ’ Εθνική.
2. Παρέμειναν στην Α1′ ο ΟΦΑΜ, ο Αστέρας Πετριτή, ο Ατρόμητος Στρογγυλής, η Ολυμπιάδα Καρουσάδων, ο Θιναλιακός Αχαράβης, ο ΑΟ Παξοί, η Βολίδα Κάτω Γαρούνα, ο Οδυσσέας Αυλιωτών και ο Αχιλλέας Νυμφών, ενώ έπειτα από μπαράζ παρέμεινε και η ΑΕ Φαιάκων.
3. Υποβιβάστηκαν απευθείας στην Α’ Κατηγορία ο Κρόνος Αργυράδων και ο Ατρόμητος Άφρας, ενώ μετά από μπαράζ έπεσε και ο Ποσειδώνας Βιταλάδων.
Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
1. Η ΑΕ Λευκίμμης αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια και μαζί με τον ΑΟ Κοντοκαλίου προβιβάζονται απευθείας στην Α1′ Κατηγορία. Έπειτα από μπαράζ, ανεβαίνει και ο Ηρακλής Αγ. Δέκα.
2. Ο ηττημένος του μπαράζ, Ποσειδώνας Αγ. Μάρκου, θα προβιβαστεί στην Α1′ μόνο στην περίπτωση που ανέλθει η Αναγέννηση Περιβολίου στη Δ’ Εθνική.
3. Παρέμειναν στην Α’ Κατηγορία ο Κεραυνός Αγ. Νικολάου, η ΑΕ Καναλίων, το Βέλος Βελονάδων, ο Ολυμπιακός Μαντουκιού, ο Άρης Κέρκυρας και ο Αετός Αγ. Αθανασίου, ενώ μετά από μπαράζ παρέμεινε και ο ΑΟ Κάβος.
4. Υποβιβάστηκαν απευθείας στη Β’ Κατηγορία ο ΠΑΣ Μάγια και ο Αστέρας Λιαπάδων, ενώ έπειτα από μπαράζ έπεσε και ο Εθνικός Περουλάδων.
Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
1. Η Ομόνοια Γαστουρίου αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια και μαζί με τους Λύκους Νησακίου και την ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων προβιβάζονται στην Α’ Κατηγορία.
2. Ο Κεραυνός Δραγωτινών θα ανεβεί στην Α’ Κατηγορία μόνο στην περίπτωση που προβιβαστεί η Αναγέννηση Περιβολίου στη Δ’ Εθνική.
3. Παρέμειναν στη Β’ Κατηγορία ο ΑΟ Σιναράδων, ο Ηρακλής Σφακερών, ο Αυγερινός Βαλανειού, ο Κεραυνός Ποταμού, ο Καποδίστριας Δουκάδων, ο ΠΑΟ Κορακιάνας, ο Αστέρας Μωραϊτίκων, ο ΑΟ Βασιλάτικα, ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Αστέρας Σπαρτύλα.
Χρήστος Γραμμένος