Έπειτα από την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κέρκυρας και την περάτωση της διαδικασίας των μπαράζ, ας κάνουμε ένα σύντομο απολογισμό:
1. Ο ΑΟ Κοντοκαλίου ανακηρύχθηκε Πρωταθλητής και μαζί με τη δευτεραθλήτρια Αναγέννηση Περιβολίου προβιβάστηκαν απευθείας στην Α1′ Κατηγορία.
2. Μέσω της διαδικασίας των play-offs, ανέβηκε στην Α1′ ο νικητής, Αχιλλέας Νυμφών, ενώ προβιβάστηκε και ο ηττημένος της Β’ Φάσης των play-offs, ΑΟ Παξοί, λόγω της ανόδου του Πρωταθλητή της Α1′, Αστέρα Πετριτή, στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.
3. Παρέμειναν στην Α’ Κατηγορία ο Αστέρας Λιαπάδων, η ΑΕ Φαιάκων, η ΑΕ Καναλίων, ο Άρης Κέρκυρας και ο Ποσειδώνας Αγίου Μάρκου.
4. Μέσω της διαδικασίας των play-out, οι δύο νικητές, Εθνικός Περουλάδων και Ολυμπιακός Μαντουκιού, παρέμειναν στην Α’ Κατηγορία, ενώ ο ηττημένος, Ατρόμητος Στρογγυλής, υποβιβάστηκε στη Β’ Κατηγορία.
5. Ο ΑΟ Βασιλάτικα και ο ΠΑΟ Κορακιάνας υποβιβάστηκαν απευθείας στη Β’ Κατηγορία.














