Τον Νίκο Πουλημά, διαιτητή του πίνακα της Football League κι έναν από τους πλέον αξιόλογους ρέφερι της Κέρκυρας, όρισε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΚ να διευθύνει τον Τελικό του τοπικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Οδυσσέα Αυλιωτών και τον Κρόνο Αργυράδων.
Βοηθοί του Πουλημά θα είναι οι Θωμάς Βλάσσης και Γιάννης Σταμάτης, ενώ τέταρτος διαιτητής θα διατελέσει ο Σπύρος Κολυτάς.
Να σημειωθεί ότι αρχικά (το απόγευμα της Δευτέρας 15/2) η Επιτροπή είχε ορίσει έναν εντελώς «ανεπαρκή» ρέφερι, τον Κώστα Γιούργα, για να σφυρίξει στον σπουδαίο αυτό αγώνα, ωστόσο το πρωί της Τρίτης (16/2) έγινε αντικατάσταση. Όπως αντικατάσταση έγινε και του δεύτερου βοηθού, αφού αρχικά είχε οριστεί η Αναστασία Ρούσσου.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Τελικός θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη (17/2), στο ενωσιακό γήπεδο του Κανονιού, με ώρα έναρξης τις 16:00.
• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ














