Ο Κρόνος Αργυράδων το περασμένο Σάββατο (20/1) και στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής κέρδισε την Βολίδα με σκορ 3-0, παίρνοντας ένα ακόμη πολύτιμο τρίποντο.
Στο Δημοτικό γήπεδο του Περιβολίου, έπειτα από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο που στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της Βολίδας, Μιχάλη Δουζδαμπάνη, ο οποίος χτυπήθηκε δυο φορές με αγκωνιά, σε δυο διαφορετικούς χρόνους, στην καρωτίδα και ο διαιτητής, Βασίλης Δράμπαλος διέκοψε τον αγώνα, ενώ τον παίκτη μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών από τον γιατρό κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας η οποία και έγινε με ιδιωτικό αυτοκίνητο της Διοίκησης του Κρόνου, ενώ χτύπημα εκτός φάσης δέχθηκε ο Παύλος Φυλάκης.
Από αγωνιστικής πλευράς, οι γηπεδούχοι του Κώστα Βλάσση είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Δημήτρη Βλάσση, ο οποίος σε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα, Δημήτρη Μαυροειδή, ο δεύτερος απέκρουσε την μπάλα, ενώ επίσης και τα σουτ των Λέσση και Άντονυ Ίσερη δεν μετατράπηκαν σε γκολ. Οι φιλοξενούμενοι του Νίκου Καμμένου είχαν χαμένη ευκαιρία με τον Λευτέρη Μήτρου
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50΄ ο Άντονι Ίσερης με πλασέ έστειλε την μπάλα στην εστία του Δημήτρη Μαυροειδή και έκανε το 1-0, ενώ μετά από τρείς χαμένες ευκαιρίες με τους Βλάσση, Γραικό και Γκίτση, ο Ίσερης και πάλι, με σουτ στο 78΄ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του(2-0) , ενώ στις καθυστερήσεις ο ρέφερι Δράμπαλος έδωσε πέναλτι το οποίο χτύπησε εύστοχα ο Άντονυ Ίσερης και διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Να επισημανθεί ότι με ραγισμένο χέρι αποχώρησε από τον αγώνα ο παίκτης της Βολίδας, Αλέξανδρος Παππάς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Κρόνος Αργυράδων (Κώστας Βλάσσης ) Ανδριώτης, Μελισσουργός, Γράντος, Γιαννακόπουλος, Καλούδης, Τσακουρίδης, Λέσσης Λ., Λέσσης Γ Ίσερης, Γραικός, Βλάσσης Δ.
Ως αλλαγή έπαιξαν και οι:., Γκίτσης Αρμενιάκος, Σουλάνης,
Βολίδα Κάτω Γαρούνα (Νίκος Καμμένος) Μαυροειδής, Δουζδαμπάνης, Σπιτιέρης, Σιγανός, Παππάς, Φυλάκης Ν. Καρύδης (Αντ), Μπράχο, Τσβέτκοφ
Ως αλλαγή έπαιξαν Γκορίτσας, Πιέρρης, Σκολαρίκης Π














