Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη (24/4) η 2η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ ανόδου στην Α΄ τοπική Κατηγορία , όπου ο Ηρακλής Σφακερών επικράτησε του ΑΟ Φοίνικες με σκορ 1-0 και βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογίας με 62 βαθμούς.
Σε ένα καλό παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό γήπεδο των Νυμφών οι γηπεδούχοι του Κώστα Νικοκάβουρα πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό, καθώς στο 1ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης, μετά από ωραία σέντρα του Αλεξάντερ Μπάρντι ο Σπύρος Μαρίτσας από κοντά έγραψε το 1-0. Ίδια φάση είχαμε και στο 39ο λεπτό αλλά το πλασέ του Νίκου Μαρίτσα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της αντίπαλης εστίας , με το 1-0 να παραμένει.
Στην επανάληψη υπήρξαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες και συγκεκριμένα στο 51 οι φιλοξενούμενοι του Βαγγέλη Καρπατσέλη δεν κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια καθώς η κεφαλιά του Αλέξανδρου Νταρλαγιάννη σταμάτησε επάνω στον τερματοφύλακα, Θύμιο Μεσσήνη. Στο 54΄ στο πλασέ του Γιώργου Χήρα η μπάλα σταμάτησε πάνω στον κίπερ, Μάριο Δουκάκη, ενώ στο 60΄ δυνατό σουτ του Μπραχιματάι πέρασε ελάχιστα άουτ. Ένα λεπτό αργότερα (61΄) το δυνατό σουτ του Αλεξάντερ Μπάρντι αποκρούστηκε από τον Μάριο Δουκάκη. Στο 84΄ το καλοχτυπημένο φάουλ του Ανδρέα Ρίγγα έδιωξε υπέροχα ο Θύμιος Μεσσήνης και στο καπάκι χάθηκε μοναδική ευκαιρία για τα Σφακερά να κάνουν το 2-0 με τον Νίκο Μαρίτσα ο οποίος από το ύψος της μικρής περιοχής και σε άδειο τέρμα έστειλε την μπάλα άουτ. Ο ίδιος παίκτης στο 90΄ πλάσαρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Δουκάκης έδιωξε την μπάλα και το 1-0 έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΦΑΚΕΡΩΝ (Κώστας Νικοκάβουρας): Μεσσήνης, Μιχαλάς, Ψαρράς, Ασπιώτης, Κούδας, Μπάρντι, Σπ. Μαρίτσας, Ν. Μαρίτσας, Ζαγκράντι, Χήρας, Γιαννιώτης
Ως αλλαγή έπαιξαν οι Μίχα, Παγιάτης
ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΕΣ (Βαγγέλης Καρπατσέλης): Δουκάκης, Αλ. Σκούρας, Σκλαβενίτης, Λεπενιώτης, Νταρλαγιάννης, Μπραχιματάϊ, Σπ. Σκούρας, Κακέλι, Γρίβας, Ρίγγας, Μαγουλάς
Ως αλλαγή έπαιξαν οι: Ρούσπης, Μάγγος, Καρπατσέλης, Νάρκις, Λέσσι














