Άνετη η νίκη της ομάδας του ΠΑΟ Σφακιανάκης Β΄, με σκορ 3-0 επί του αξιόμαχου, Ατρόμητου Στρογγυλής , στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο (16/12), στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β΄ τοπικής Κατηγορίας.
Στον αγώνα που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο ΕΠΣΚ, πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο 10άλεπτο οι γηπεδούχοι του Μίλαν Μάρισιτς προηγούνταν με 2-0 , καθώς στο 3ο λεπτό ο Άγγελος Γεωργουλάς, μετά από ωραία πάσα του Μάριου Κρητικού, έστειλε με πλασέ την μπάλα στα καρέ της εστίας του τερματοφύλακα, Θρασύβουλου Καποδίστρια, έκανε το 1-0 και δυο λεπτά αργότερα σε φάση καρμπόν, αλλά με πρωταγωνιστή αυτήν την φορά τον Νίκο Αλαμάνο γράφτηκε το 2-0. Στο 34ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι του Σπύρου Γιαννούλη έχασαν την ευκαιρία για να μπούν στο παιχνίδι όταν το πλασέ του Αλέξανδρου Μιτσιάλη πέρασε ξυστά άουτ από το αντίπαλο δεξί δοκάρι. Στο 36΄ ο Κώστας Ραράκος εκμεταλλεύτηκε σωστά την πάσα πάρε- βάλε από δεξιά του Κέβιν Αϊντινάϊ και έκανε το 3-0 που ήταν και το οριστικό αποτέλεσμα του ματς, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟ Σφακιανάκης Β΄ συνεχίζοντας να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, έχασε αρκετές ευκαιρίες με τους Κέβιν Αϊντινάϊ, Μάριο Κρητικό, Άγγελο Γεωργουλά και Νίκο Αλαμάνο να διευρύνει το σκορ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Β΄(Μίλαν Μάρισιτς) Μουμούρης, Καζιάνης, Κοϊνοζόι, Φον ντε Χίλς, Παπαγκόκας, Γαούτσης, Αϊντινάϊ, Κρητικός, Γεωργουλάς, Αλαμάνος, Ραράκος
Ως αλλαγή έπαιξαν οι: Κοτινάς, Γκιζέλης, Χρυσικόπουλος
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗΣ (Σπύρος Γιαννούλης): Καποδίστριας, Σπ. Κασίμης, Λουκάς, Μιτσιάλης, Λιούμπας, Κοσμάς, Θέμας, Ντάτσης, Γιαννούλης, Τσάμης, Χρ. Κασίμης
Ως αλλαγή έπαιξαν οι: Κέντρος, Καλόγηρος, Βλαχόπουλος, Ασπιώτης














