Υποδεχόμενη τον Αχιλλέα Νυμφών, η Αναγέννηση Περιβολίου χθες Τετάρτη (13/4) ολοκλήρωσε τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την εφετινή ποδοσφαιρική περίοδο, καθότι το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας είναι με αντίπαλο τον Ατρόμητο Στρογγυλής, που όμως έχει αποσυρθεί από το Πρωτάθλημα της Α1′ Κατηγορίας.
Γι’ αυτό, λοιπόν, οι «πρασινόλευκοι» αποφάσισαν να «στήσουν» ένα πάρτυ, ούτως ώστε να γιορτάσουν την άνετη παραμονή τους στην Α1′ και να «αποχαιρετίσουν» την σαιζόν. Μόλις έληξε ο αγώνας, τα μέλη των αποστολών των δύο σωματείων (παίκτες, προπονητές, παράγοντες) παρέμειναν στο γήπεδο του Περιβολίου και τους μοιράστηκαν μπύρες και σουβλάκια, ενώ από τα ηχεία ακούγονταν μουσική.
Τα στελέχη των δύο συλλόγων, μαζί με μερικούς φιλάθλους, έγιναν μια μεγάλη παρέα, έφαγαν, ήπιαν, κουβέντιασαν, αλληλοευχήθηκαν και κατόπιν αποχώρησαν, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για του χρόνου.
Από σήμερα Πέμπτη οι Περιβολιάτες βρίσκονται σε… διακοπές, ωστόσο στο επόμενο διάστημα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις στην ομάδα, καθώς τόσο ο Πρόεδτος, Βασίλης Κουλούρης και ο προπονητής, Σταμάτης Κουλούρης, όσο και ορισμένοι ποδοσφαιριστές (όπως ο τερματοφύλακας Βασίλης Νάος και ο ακταίος μπακ Γιώργος Μίαρης «Καρσελά»), έχουν ανακοινώσει την απόφασή τους να μην συνεχίσουν.
Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
• Το αρτοποιείο-ζαχαροπλαστείο «ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ», εύχεται ολόψυχα στους φίλους και πελάτες του Καλή Ανάσταση και χαρούμενο Πάσχα με υγεία γλυκές γεύσεις. Σας περιμένει στις Αργυράδες, στην διασταύρωση Άϊ Γιώργη, με τηλέφωνο το 26620-52662. Το κατάστημα παρασκευάζει αρτοσκευάσματα, ψωμί, γλυκά όλων των ειδών και σιροπιαστά, τούρτες γάμων και βαπτίσεων, καθώς και καφέδες.
•Το PET-SHOP “ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ” που διαθέτει ποιοτικές τροφές για σκύλους και γάτες, αξεσουάρ και ρουχαλάκια, χρυσόψαρα, τροπικά ψάρια και ενυδρεία εύχεται στους πελάτες του και γενικά σε όλο τον κόσμο Χαρούμενη Ανάσταση και όμορφο Πάσχα, με αγάπη και υγεία. Βρίσκεται στο Τρίκλινο. Τηλέφωνο: 26610-52766.