Την παραμονή της στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας πέτυχε η Ερείκουσα, κερδίζοντας στην έδρα της τις Σιναράδες με σκορ 1-0, στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τη Β’ Φάση των play-out.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 70′, με ασύλληπτο σουτ του Άγγελου Παπαϊωάννου, περίπου 10 μέτρα έξω από την περιοχή. Στο υπολειπόμενο χρονικό διάστημα η ομάδα του Σπύρου Καρβούνη «κράτησε» το υπέρ της σκορ, ενώ οι Σιναραδίτες δεν κατάφεραν να «γυρίσουν» το ματς, αφού ήθελαν μόνο νίκη για να σωθούν, καθώς ο πρώτος αγώνας είχε λήξει ισόπαλος 1-1 (την περασμένη Τετάρτη). Έτσι, οι Σιναράδες υποβιβάζονται και την επόμενη σαιζόν θα αγωνίζονται στη Β’ Κατηγορία.
Το παιχνίδι διεξήχθη σήμερα Σάββατο στο γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας στο Κανόνι, με διαιτητή τον Νίκο Πουλημά, ο οποίος είχε για βοηθούς τον Μιχάλη Στόικο και τον Γιώργο Ανδριώτη. Αποβλήθηκαν ένας παίκτης από κάθε ομάδα και συγκεκριμένα στο 70′ ο Αλέξης Αλαμάνος των Σιναράδων και στο 85′ ο Φώτης Μπάσης της Ερείκουσας.
Χρήστος Γραμμένος