Το ότι ο Βασίλης Δράμπαλος είναι τα τελευταία χρόνια ένας από τους χειρότερους και πιο ντεφορμαρισμένους διαιτητές του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου, είναι γνωστό και κοινώς παραδεκτό. Χθες Κυριακή (30/1), λοιπόν, στο γήπεδο των Καρουσάδων, φρόντισε να δικαιολογήσει την… φήμη του!
Στον αγώνα της Α1′ Κατηγορίας μεταξύ Ολυμπιάδας – ΑΟ Κάβου, ο συγκεκριμένος ρέφερι έδωσε… ρεσιτάλ λαθών και τα έκανε… σαλάτα! Το παιχνίδι είχε που είχε πολύ δύναμη, ένταση και νεύρα, πήγε και ο Δράμπαλος για να το «αποτελειώσει»!
Άνθρωποι των δύο ομάδων, με τους οποίους επικοινώνησε το CORFUCORNER.GR, μας εξέφρασαν την μεγάλη δυσαρέσκειά τους για τον διαιτητή, ειδικά οι Καρουσαδίτες, οι οποίοι στο 11′ ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Σπύρου Μπαντούνου (επικαλούνται βίντεο, που τεκμηριώνει τους ισχυρισμούς τους), ενώ αμφισβητούν την αποβολή του ίδιου παίκτη στο 81′. Μάλιστα, στο 70′ το ματς διεκόπη για 3 λεπτά, λόγω έντονων διαμαρτυριών των φιλάθλων του γηπεδούχου σωματείου προς τον ρέφερι, ο οποίος -συν τοις άλλοις- σφύριξε και πρόωρα την λήξη της αναμέτρησης, προξενώντας νέες διαμαρτυρίες.
Πολλά παράπονα από τον Δράμπαλο, ωστόσο, έχει και ο Κάβος, που -μεταξύ άλλων- αμφισβητεί με έμφαση την αποβολή του ποδοσφαιριστή Γιάννη Βλάσση, επίσης στο 81′. Οι «μπορντώ» θυμήθηκαν τα «έργα και ημέρες» του… αλήστου μνήμης, Νικόδημου Καββαδία, στις Νυμφές! Υπενθυμίζουμε ότι οι παράγοντες του συλλόγου ήταν δυσαρεστημένοι από τον Βασίλη Δράμπαλο και στον αγώνα με τον Κεραυνό Αγίου Νικολάου, που είχε αφήσει με 9 παίκτες την ομάδα τους.
Κι ερωτούμε… Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Κέρκυρας θα επιληφθεί επιτέλους με την περίπτωση του εν λόγω, ή μήπως θα το κάνουν και πάλι… αβαβά; Πώς είναι δυνατόν, κύριοι, να τιμωρείτε σπουδαίους διαιτητές, όπως π.χ. τους Κώστα Τόμπρο και Δημήτρη Κάντα, αλλά παράλληλα να ανέχεστε την παρουσία κάποιων άλλων τύπων, ανεπαρκών ή άσχετων με το αντικείμενο, οι οποίοι ήταν επόπτες και τους δώσατε σφυρίχτρα για να… αλωνίζουν στα γήπεδα και να προκαλούν το κοινό αίσθημα;
Η λύση είναι μια, φίλτατοι Πουλημά, Κούλια και Αρμενιάκο : ΞΟΥΤ!!!
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ