Το Πρωτάθλημα Μικτών Ομάδων συνεχίστηκε σήμερα Τετάρτη (16/11), με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής. Στον 5ο Όμιλο τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα του νομού μας (Παίδες και Νέοι) φιλοξένησαν τις αντίστοιχες ομάδες της Πρέβεζας/Λευκάδας, έχοντας απολογισμό μία νίκη και μία ήττα.
Η Μικτής Παίδων της ΕΠΣ Κέρκυρας επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, πετυχαίνοντας τη δεύτερη ευρεία σε σκορ εντός έδρας νίκη της, επικρατώντας με 4-1 και περνώντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα του Σάββα Σιδερόπουλου άνοιξε το σκοτ στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Βασίλη Σταύρου, για να διπλασιάσει στην επανάληψη ο Χριστόφορος Ιωάννου. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με εκτέλεση φάουλ του Μπουζούκη, όμως στη συνέχεια ο Αλέξανδρος Μελίδης έκανε το 3-1 για τους Κερκυραίους, ενώ ο Βαγγέλης Τσιαβος με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Το παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι, με διαιτητή τον Κώστα Γιούργα, ο οποίος είχε για βοηθοούς τους Σπύρο Κολυτά και Σπύρο Προβατά (ΕΠΣ Κέρκυρας).
Όσον αφορά τη Μικτή Νέων της ΕΠΣ Κέρκυρας έφερε ένα ακόμη ανεπιτυχές αποτέλεσμα, χάνοντας με 0-2 από την αντίστοιχη της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας.
Η ομάδα ρου Άρη Πανδή μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες, έχοντας και τραγικό συντελεστή τερμάτων (0-10), και μοιραία βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης.
Τα γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας πέτυχαν στο πρώτο ημίχρονο ο Σύρος και στην επανάληψη ο Κολιός.
Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι, με διαιτητή τον Σπύρο Κολυτά, ο οποίος είχε για βοηθούς τους Κώστα Γιούργα και Σπύρο Προβατά (ΕΠΣ Κέρκυρας).
Την επόμενη αγωνιστική (Τετάρτη 23/11) τα κερκυραϊκά συγκροτήματα δεν θα αγωνιστούν, αφού βάσει προγράμματος θα κάνουν το ρεπό τους. Το επόμενο παιχνίδι τους είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 7/12, στα Γιάννενα, κόντρα στρις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Ηπείρου.
Χρήστος Γραμμένος