Ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη (26/10) το Πρωτάθλημα Μικτών ομάδων της ΕΠΟ, με τον απολογισμό για τις κερκυραϊκές ομάδες (που αγωνίστηκαν στην έδρα τους) να είναι μία νίκη και μία ήττα.
Η Μικτή Παίδων της ΕΠΣ Κέρκυρας αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα της Άρτας, με τα πιτσιρίκια του Σάββα Σιδερόπουλου να επικρατούν με σκορ 3-1, κάνοντας νικηφόρα πρεμιέρα στη διοργάνωση. Οι «Φαίακες» προηγήθηκαν στο 30′ με γκολ του Βασίλη Κάντα, για να ισοφαρίσει στο 38′ ο Σφήκας και το ημίχρονο να λήγει 1-1. Στην επανάληψη ο Βασίλης Κάντας σκόραρε ακόμη δύο φορές, στο 60′ και στο 78′, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Το ματς διεξήχθη στο γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας, στο Κανόνι, με διαιτητή τον Γιώργο Σμοϊλη.
Όσον αφορά τη Μικτή Νέων της ΕΠΣ Κέρκυρας, έκανε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα στη διοργάνωση. Η ομάδα του Άρη Πανδή γνώρισε βαριά ήττα από την αντίστοιχη της Άρτας με σκορ 0-4, στο παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της ΕΠΣΚ, στο Κανόνι, με διαιτητή τον Κώστα Γιούργα. Για τους Αρτινούς σκόραραν οι Τσάκαλος (2 γκολ), Καλτακούλας και Καλαμούκης.
Χρήστος Γραμμένος