Με το εμφατικό 8-2 η Βολίδα κέρδισε την ομάδα του ΑΟ Κάβου χθες Σάββατο 1η Μαρτίου, στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β τοπικής Κατηγορίας, συνεχίζοντας να ηγείται του βαθμολογικού πίνακα.
Στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΚ, μετά από 2 χαμένες ευκαιρίες και συγκεκριμένα στο 4΄ με τον Νίκο Παπά του οποίου η κεφαλιά, μετά από την σέντρα του Κλέϊντι Μπράχο πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 6΄ όταν μετά από πάσα του Νίκου Σπίνουλα και πάλι στο σουτ του Νίκου Παπά η μπάλα πέρασε άουτ, τον …χορό των γκολ για τους γηπεδούχους του Νίκου Καμμένου άνοιξε τελικά στο 7΄ ο Νίκος Σπίνουλας όταν μετά από σέντρα του Νίκου Κονισπολιάτη έστειλε την μπάλα στη αντίπαλη εστία γράφοντας το 1-0. Στο καπάκι , σχεδόν, (9΄) ο Σπύρος Αυλωνίτης έκανε το 2-0, όταν μετά από το σουτ του Διονύση Ταμπάκου που απέκρουσαν οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων του Άρη Μαρουλάκη στην επαναφορά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του κίπερ, Βλαχόπουλου.
Στο 22ο λεπτό ο Σπύρος Αυλωνίτης με πλασέ έκανε το 3-0, μετά από ωραία κεφαλιά-πάσα του Νίκου Σπίνουλα. Ο «Γκόγκιτς» στο 27΄, έπειτα από πάσα του Σπύρου Μιχαλά ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0, Δεν άργησε να κοπιάσει το 5-0 που έγινε στο 30΄ από τον Σπύρο Αυλωνίτη, μετά από σέντρα του Κλέιντι Μπράχο απέκρουσε ο Χ. Γαστεράτος και στην επαναφορά της μπάλας ο Διονύσης Ταμπάκου με πλασέ έκανε το 5-0. Στο 36΄ ο Σπύρος Μιχαλάς πάσαρε στον Σπύρο Αυλωνίτη, ο οποίος σε κενή εστία έγραψε το 6-0.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 49΄ έπειτα από πάσα πάρε – βάλε του «Γκόγκιτς» ο Σπύρος Αυλωνίτης πέτυχε το τέταρτο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση με πλασέ για το 7-0 και το κεράκι στην τούρτα ήρθε από τον Σπύρο Μιχαλά στο 54 ΄ (8-0), μετά από πάσα του Νίκου Παπά . Στην συνέχεια η ομάδα του Κάβου κέρδισε πέναλτι στο 60΄ από τον Μάνο Σιγανό, το οποίο εκτέλεσε με επιτυχία ο Daniel Court μειώνοντας σε 8-1, ενώ στο 75 η ομάδα της νότιας Κέρκυρας με ένα σουτ κεραυνό του Σταμάτη Βάρελη, που η μπάλα πήγε στο γάμα της εστίας των «κιτρινόμαυρων» διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα σε 8-2
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΒΟΛΙΔΑ (Νίκος Καμμένος): Μπέκιος, Σιγανός, Μπράχο, Γουλιαρμής, Ν. Παπάς, Αυλωνίτης, Σπίνουλας, Τσβέτκοβ, Κονισπολιάτης, Ταμπάκου, Μιχαλάς
Ως αλλαγή έπαιξαν οι Τσουκαλάς, Σκολαρίκης
ΑΟ ΚΑΒΟΣ (Άρης Μαρουλάκης): Βλαχόπουλος, Δεκάντιος, Μίαρης, Gerxhi, Court, Σμοΐλης, Βάρελης, Χ. Γαστεράτος, Ασπιώτης, Α. Γαστεράτος, Κάντας
Ως αλλαγή έπαιξαν οι: Νικόπουλος, Κασίμης