Η Διοίκηση της ΑΕ Λευκίμμης φανερά αγανακτισμένη από τα τεκταινόμενα του αγώνα της ομάδας της με την αντίστοιχη του ΠΑΟ Σφακιανάκης, ο οποίος πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο (21/12), το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΚ, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ τοπικής Κατηγορίας εξέδωσε δελτίο Τύπου, μέσω του οποίου αφήνει σαφείς αιχμές για την (ακόμη μια φορά) κάκιστη και κατευθυνόμενη διαιτησία του Κώστα Τόμπρου.
Εδώ να σημειωθεί πως για τον εν λόγω 42χρονο ρέφερι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται παράπονα από παράγοντες για τα σφαλτσοσφυρίγματα του, αλλά και την εν γένει γηπεδική συμπεριφορά του, μετά την επιστροφή του στα γήπεδα τον Νοέμβριο του 2022.
Θα μπορούσε να ειπωθεί ότι η διαιτητική του συμπεριφορά έχει υποστεί μετάλλαξη για κάποιους λόγους γνωστούς και μη εξαιρετέους, καθώς προ της τιμωρίας του έπαιρνε αρκετές φορές διθυραμβικές κριτικές για την ακριβοδίκαιη διαιτησία του και αποτελούσε έναν εκ των κορυφαίων στον χώρο του, ενώ πλέον προκαλεί δυσαρέσκεια, απογοήτευση και αγανάκτηση σε αρκετά σωματεία και όχι μόνο!.
Παραθέτουμε την ανακοίνωση των ιθυνόντων της «Βασίλισσας του Νότου»
«Μετά από πολλά τηλεφωνήματα αγανακτισμένων φίλων της ομάδας μας κι επειδή μάλλον η σιωπή μας θεωρείται αδυναμία από μερικούς, τοποθετούμαστε για τον σημερινό αγώνα:
Το ότι δεν είμαστε και ποτέ δεν ήμασταν τα αγαπημένα παιδιά του γνωστού γραφείου το γνωρίζαμε. Το ότι φέτος θα δεχόμασταν πόλεμο και αυτό το γνωρίζαμε. Θεωρούμε ότι για το σημερινό αποτέλεσμα υπεύθυνοι είμαστε εμείς πρώτα απ’ όλα. Η Διοίκηση όμως είναι δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας στα εύκολα και ακόμα περισσότερο στα δύσκολα.
Η εμετική διαιτησία του Κώστα Τόμπρου δεν μας κάνει καμία εντύπωση και με το να ασχοληθούμε μαζί του, του δίνει περισσότερη αξία. Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο σήμερα είδαν και μπορούν να κρίνουν. Ένα σκοτάδι καλύπτει το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο και δυστυχώς μέσα σε αυτό το κλίμα, βρίσκουν χώρο εμμονικά ανθρωπάκια που κάνουν χατίρια. Αργά ή γρήγορα το ίδιο το ποδόσφαιρο θα τους αποβάλει και θα μείνουν μόνοι τους μέσα στη μιζέρια τους.
Καλούμε την ΕΠΣ Κέρκυρας να μην τον ορίσει ξανά σε αγώνα μας γιατί δεν θα μπορούμε να εγγυηθούμε για τίποτα πλέον.
Είστε πολύ μικροί μπροστά στην Αθλητική Ένωση Λευκίμμης, μπροστά μας έχουν γονατίσει πολύ μεγαλύτεροι αντίπαλοι. Έχουμε μάθει να πολεμάμε και θα μας βρίσκετε απέναντί σας μέχρι να σβήσει ο ήλιος! Στηρίζουμε τους ποδοσφαιριστές μας, το Διοικητικό Συμβούλιο θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για την ενίσχυση της ομάδας και συνεχίζουμε όπως εμείς ξέρουμε.
ΜΟΝΟ ΑΕΛ!!!»