Σήμερα Τετάρτη διεξήχθησαν οι τρεις από τους τέσσερις αγώνες της Προημιτελικής Φάσης του τοπικού Κυπέλλου, με τα φαβορί να επικρατούν και να παίρνουν το… εισιτήριο για τα Ημιτελικά.
Στο γήπεδο του Περιβολίου, η Αναγέννηση Περιβολίου του Γιάννη Κουρή κέρδισε με σκορ 2-0 τη Βολίδα του Σάββα Σιδερόπουλου και πήρε… εκδίκηση για τη μεταξύ τους ισοπαλία στο Πρωτάθλημα, το περασμένο Σάββατο. Οι δύο ομάδες είχαν παράπονα από τον διαιτητή Ανδρέα Τόμπρο, ενώ στο 75′ το παιχνίδι διεκόπη για περίπου ένα δεκάλεπτο, αφού το διαιτητικό τρίο αποσύρθηκε στα αποδυτήρια, λόγω των διαμαρτυριών και των αποδοκιμασιών από πλευράς γηπεδούχων. Τα γκολ των νικητών τα πέτυχαν ο Γαβρίλης Μίαρης και ο Δημήτρης Κουλούρης. Η Αναγέννηση ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες, αφού αποβλήθηκαν ο Δημήτρης Κουλούρης και ο Χαράλαμπος Νικομάνης. Να θυμίσουμε ότι η Βολίδα, που πλέον αποκλείστηκε από το Κύπελλο, είχε κατακτήσει το τρόπαιο στις τρεις προηγούμενες περιόδους (2007-2008, 2008-2009 & 2009-2010).
Στο γήπεδο του Ολύμπου, το μεσημέρι, ο ΟΦΑΜ του Άκη Πανδή δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στο γηπεδούχο Κοντόκαλι του Γιάννη Μπολανάκη, κερδίζοντάς το με σκορ 4-1. Τα τέρματα της ομάδας του Αγίου Ματθαίου πέτυχαν ο Γκένι Κέπι (2), ο Γιάννης Τσεσμελής και ο Χριστόφορος Αρμενιάκος. Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Σπύρος Τρύφωνας.
Τέλος, στο ίδιο γήπεδο (του Ολύμπου), το απόγευμα, ο Όλυμπος (που ήταν τυπικά φιλοξενούμενος) νίκησε άνετα τις Σιναράδες, με σκορ 6-1. Η διαφορά δυναμικότητας άταν εμφανής, αφού τις δύο ομάδες χωρίζουν δύο Κατηγορίες. Τα τέρματα για το συγκρότημα του Γιάννη Γκαμπέτα τα πέτυχαν ο Γιώργος Κατερίνης (2), ο Τάσος Παππάς, ο Σπύρος Μπράτος, ο Αλέξανδρος Λουκούμης και ο Χρήστος Γεροχρήστος. Στο παιχνίδι σφύριξε ο Νίκος Κορακιανίτης.
Ο τέταρτος αγώνας της Προημιτελικής Φάσης, μεταξύ Ολυμπιάδας – Κασσιώπης, θα διεξαχθεί πιθανότατα την άλλη Τετάρτη (16/2), σε ουδέτερο γήπεδο, λόγω τιμωρίας της έδρας της ομάδας των Καρουσάδων.
Συνοπτικά τα σημερινά αποτελέσματα:Γήπεδο Ολύμπου:
ΑΟ Κοντόκαλι – ΟΦΑΜ 1-4Γήπεδο Περιβολίου:
Αναγέννηση Περιβολίου – Βολίδα Κάτω Γαρούνα 2-0Γήπεδο Ολύμπου:
ΑΟ Σιναράδων – Όλυμπος 1-6
Χρήστος Γραμμένος