Εύκολο έργο είχε ο ΑΟ Παξών στον πρώτο αγώνα του στο φετινό Κύπελλο της ΕΠΣ Κέρκυρας, νικώντας με σκορ 6-1 τον ΑΟΚ Φαίακα Μαραθιά, που βρίσκεται δύο Κατηγορίες πιο κάτω και ο οποίος επιστρέφει στις τοπικές διοργανώσεις έπειτα από απουσία 13 ολόκληρων ετών.
Ο νεοαποκτηθείς Σπύρος Αυλωνίτης ήταν εκείνος ο οποίος με σουτ στο 18′ έδωσε το προβάδισμα στους Παξινούς, για να διπλασιάσει τα γκολ των γηπεδούχων ο Γεράσιμος Κόκκινος με κεφαλιά στο 22′. Στο 27′ ο Νίκος Κατεβαίνης σκόραρε με σουτ κι έτσι το πρώτο 45λεπτο βρήκε το συγκρότημα του Παντελή Παπαδιώτη να προηγείται με σκορ 3-0, έχοντας ουσιαστικά «καθαρίσει» την υπόθεση – πρόκριση.
Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης, και συγκεκριμένα στο 47′, ο Άγγελος Λιώνης πέτυχε με σουτ το 4-0, ενώ στο 60′ με κεφαλιά του Χρήστου Γραμματικού «γράφτηκε» το 5-0.
Ο Χρήστος Γραμματικός σκόραρε εκ νέου στο 65′, αυτή τη φορά με σουτ, κάνοντας το 6-0, για να μειώσει στο 84′ η ομάδα του Γιάννη Μίαρη στο τελικό 6-1 με σουτ του Αλέξανδρου Γούναρη.
Το παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή (22/9), στο γήπεδο των Παξών και το διαιτήτευσε ο Νίκος Πουλημάς, έχοντας για βοηθούς τους Μιχάλη Στόικο και Θανάση Μάζη.
Χρήστος Γραμμένος














