Ο ΑΟ Κοντοκαλίου ήταν εκείνος που πήρε το τελευταίο εισιτήριο της πρόκρισης για τον 2ο Γύρο του τοπικού Κυπέλλου, επικρατώντας εντός έδρας της Ομόνοιας με 3-1.
Το παιχνίδι διεξήχθη την Τετάρτη (25/9), στο γήπεδο του Κοντοκαλίου, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται πίσω στο σκορ στο πρώτο 20λεπτο, αλλά στη συνέχεια να καταφέρνουν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και να φτάνουν στη νίκη. Σε έναν αγώνα όπου οι δύο αντίπαλοι επιδόθηκαν σε… διαγωνισμό ευστοχίας από την άσπρη βούλα!
Η φιλοξενούμενη ομάδα του Βίκτωρα Μέλου προηγήθηκε στο 20′ με εκτέλεση πέναλτι του Θωμά Μότση, ωστόσο στο 37′ ο Σπύρος Σουριανός έφερε το ματς στα ίσα, όταν εκτέλεσε πέναλτι, ο τερματοφύλακας Κυριακίδης απέκρουσε τη μπάλα, αλλά στην επαναφορά σκόραρε με πλασέ. Και το 1-1 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη, οι Κοντοκαλιώτες γύρισαν… τούμπα το παιχνίδι! Στο 53′ ο Σπύρος Πατέλης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1, ενώ στο 82′ ο Σπύρος Σουριανός ήταν πιο… εύστοχος στο πέναλτι που εκτέλεσε, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ και διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 για το συγκρότημα του Γιάννη Καλούδη.
Να σημειωθεί ότι με την ομάδα του Κοντοκαλίου αγωνίστηκε ως βασικός ο νεοαποκτηθείς 41χρονος πρώην διεθνής Βέλγος αμυντικός-χαφ Ντιντιέ Ντιντέν, κάνοντας το επίσημο ντεμπούτο του και μάλιστα ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες του αγώνα.
Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Χριστόδουλος Αρμενιάκος, ο οποίος είχε για βοηθούς τους Τάσο Γραικό και Θωμά Βλάσση.
Χρήστος Γραμμένος