Η Επιτροπή Πρωταθλήματος (και Κυπέλλου) της ΕΠΣ Κέρκυρας όρισε για αύριο Τετάρτη τον πρώτο αγώνα της διπλής αναμέτρησης της Ημιτελικής Φάσης του τοπικού Κυπέλλου, ανάμεσα στον ΑΟ Κασσιώπης του Σπύρου Γιαννούλη και τον ΟΦΑΜ του Άκη Πανδή.
Σημειώνεται ότι και οι δύο φετινές συναντήσεις των ομάδων αυτών στα πλαίσια του Πρωταθλήματος της Α1′ Κατηγορίας είχαν λήξει ισόπαλες. Αλλά τώρα οι μεν Κασσωπίτες βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, εμώ οι δε Αγιομαθίτες αντιμετωπίζουν σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα.
Το αυριανό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο Θιναλίου και θα ξεκινήσει στις 15:00.
Στο μεταξύ, η ΕΠΣΚ μετέθεσε για τρεις ημέρες πιο μετά τη ρεβάνς της άλλης Ημιτελικής αναμέτρησης, ανάμεσα στον Όλυμπο και την Αναγέννηση Περιβολίου. Αρχικά το παιχνίδι είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί (στο γήπεδο του Ολύμπου) αύριο Τετάρτη, στις 14:45, αλλά έπειτα από αίτημα των δύο σωματείων, τελικά θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο, στις 15:30.
Θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς, στο Περιβόλι (Αναγέννηση – Όλυμπος), στις 23 Φλεβάρη, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με σκορ 1-1.
Να αναφέρουμε, τέλος, ότι για το προσεχές Σάββατο ορίστηκε και ο εξ αναβολής αγώνας του Πρωταθλήματος της Α2′ Κατηγορίας μεταξύ ΟΦΑΜ – ΑΟ Παξών, που έχει αναβληθεί πέντε φορές. Το ματς προγραμματίστηκε να ξεκινήσει στις 14:00 και φυσικά θα γίνει στο γήπεδο του Αγίου Ματθαίου.
Χρήστος Γραμμένος