Την παρθενική του νίκη στο Πρωτάθλημα της Α1′ Κατηγορίας ΕΠΣ Κέρκυρας πανηγύρισε σήμερα Σάββατο (16/10) ο Αστέρας Μωραϊτίκων, ο οποίος επικράτησε εντός έδρας του ΑΟ Κάβου με 2-1.
Στο παιχνίδι που διεξήχθη στο Δημοτικό γήπεδο Στρογγυλής, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής, οι «ασπρόμαυροι» του Ανδρέα Κοσκινά άνοιξαν το σκορ στο 40′, με κεφαλιά του Δημήτρη Αργυροκαστρίτη. Το 1-0 υπέρ του Αστέρα, ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου 45λέπτου.
Και περνάμε στην επανάληψη. Στο 53′ ο Αργυροκαστρίτης λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα τα δικά του και της ομάδας του, όταν εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων. Τελικά, το 2-0 έγινε στο 83′, με τον Αλέξανδρο Σκούφο να πλασάρει εύστοχα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Οι «μπορντώ» του Κώστα Βλάσση μείωσαν σε 2-1 στο 89′, με πλασέ του Γιάννη Γαστεράτου μέσα από την περιοχή.
«Άρχοντας» της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Φίτσας, έχοντας για συνεργάτες του τους Χάρη Σκορδίλη και Γιώργο Κυπριώτη.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ














