Η λαϊκή ρήση που λέει… «Οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται», ταιριάζει απόλυτα στον Χρήστο Κομηνό , ο οποίος επιστρέφει στην Ολυμπιάδα Καρουσάδων, μετά από ένα χρόνο αποχής από τα κερκυραϊκά γήπεδα, λόγω προσωπικών του υποχρεώσεων.
Ο νεαρός αμυντικός , αναμένεται να αποτελέσει έναν από του βασικούς παίκτες της ομάδας του Κώστα Νέτη, που φιλοδοξεί να έχει μια αξιοπρεπή πορεία στην Α1΄ Κατηγορία της ΕΠΣΚ.
Η ανακοίνωση των «κυανολεύκων» έχει ως εξής:
«Το ΔΣ της ΑΠΣ Ολυμπιάς Καρουσάδων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του “Βράχου” της αμυντικής μας γραμμής, Χρήστου Κομηνού που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν! Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!».
Ρεπορτάζ:ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ