Η Διοίκηση της Ολυμπιάδας Καρουσάδων προχώρησε σε μια ακόμη δυνατή μεταγραφική κίνηση, καθώς απέκτησε τον Γιάννη Κάση από τον ΑΟ Κέρκυρα
Ο 28χρονος (γεν 24/4/1996) αμυντικός μέσος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Ολύμπου και κατόπιν φόρεσε την φανέλα του Κεραυνού Ποταμού, της Θύελλας Γαρίτσας, του Ολύμπου Κέρκυρας, του Ολυμπιακού Μαντουκιού, του Οδυσσέα Αυλιωτών, του Νέου 2017, του ΑΠΣ Μπενιτσών και του ΑΟ Κέρκυρα (δις).
Παραθέτουμε το σχετικό δελτίοΤύπου του σωματείου της βόρειας Κέρκυρας:
«Το Δ.Σ. της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κάση.
Ο Γιάννης έχει αγωνιστεί στον Όλυμπο Κέρκυρας, ΑΕ Καναλίων, Νέο Όλυμπο2017, Μπενίτσες και ΑΟ Κέρκυρα όπου και αποκτήθηκε. Άλλος ένας ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει την ομάδας μας να πετύχει τον στόχο της.
Από την πλευρά μας του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και πολλές επιτυχίες»!!














