Η Διοίκηση του ιστορικού Ολύμπου, λίγο πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης της ομάδας, το απόγευμα της προπερασμένης Τετάρτης (16/8), τίμησε τον Γιώργο Βλάχο, στα γραφεία του συλλόγου, στην Καλλιθέα Καναλίων.
Πρόκειται για τον μοναδικό Κερκυραίο ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε Τελικό ευρωπαϊκής Διοργάνωσης, αλλά και στον Τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου.
Συγκεκριμένα, ο εν λόγω παλαίμαχος ποδοσφαιριστής (που είχε ξεκινήσει την καριέρα του φορώντας την φανέλα του Ολύμπου), είχε την μεγάλη χαρά και τύχη να φτάσει με τα χρώματα του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, το 1971, απέναντι στον πανίσχυρο Άγιαξ (νίκη των Ολλανδών με 2-0), ενώ στη συνέχεια , με αφορμή την άρνηση του Άγιαξ να συμμετάσχει στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου , οι “πράσινοι” πήρε τη θέση του, και «πάλεψαν» για την κατάκτηση του τροπαίου κόντρα στην Νασιονάλ Μοντεβιδέο, δίχως όμως επιτυχία.
Ο Γιώργος Βλάχος, λοιπόν, την Τετάρτη 16 Αυγούστου, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές του Ολύμπου και να μοιραστεί μαζί τους τις πολύτιμες εμπειρίες του.
Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ













