Από έναν βαθμό μοιράστηκαν ο Κεραυνός Αγίου Νικολάου με τον ΑΟ Παξών, καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση , η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή (19/3), στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Α΄ τοπικής Κατηγορίας έληξε με σκορ 1-1.
Ειδικότερα, στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γήπεδο του Πετριτή οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Ντελή άνοιξαν το σκορ όταν μετά από χτύπημα κόρνερ του Παντελή Γιαννούλη, ο Οδυσσέας Ψηλός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα καρέ και έγραψε το 0-1. Οι Παξινοί έχασαν ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, καθώς τα σουτ των Παντελή Γιαννούλη και Σαντιάγκο Ελέζι στο 20΄και στο 30΄ αντίστοιχα πέρασαν δίπλα από το δοκάρι, ενώ υπήρξαν και δυο φάσεις με τον Ελιάν Φασλία που και στις δυο ο κίπερ των γηπεδούχων επενέβη σωτήρια. Συγκεκριμενα στο 21΄ «τσίμπησε» την μπάλα, μετά από βαθιά μπαλιά του Μπράνισλαβ Νίκιτς και ο κίπερ Ρέβης βγήκε έξω από την περιοχή και την έδιωξε με τα πόδια και στο 22΄ ο Φασλία βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα, ο οποίος αυτήν την φορά με τάκλιν του απέσπασε την μπάλα .
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεραυνός ανέβασε στροφές, με αποτέλεσμα στο 71΄ να έρθει η ισοφάριση απο την κεφαλιά του Θρασύβουλου Καλούδη, μετά από την εκτέλεση κόρνερ του Γιάννη Καλησπεράτη και έγινε το 1-1. Από εκεί και πέρα η μπάλα πήγαινε από το ένα τέρμα στο άλλο, καθώς και οι δυο ομάδες έψαχναν για το νικητήριο γκολ. Οι γηπεδούχοι του Κώστα Καλούδη έχασαν 2 κλασσικές ευκαιρίες με τους Θρασύβουλο Καλούδη και Αλέξανδρο Γραικό και οι Παξινοί στο 75΄με τον νεοεισελθόντα, Γιώργο Μποντίνη , ο οποίος πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και στο 90΄ ο Θανάσης Ρούσσης πέρασε τον αντίπαλο του μπήκε στην περιοχή έδωσε πάσα στον Γιώργο Μποντίνη που ήταν αφύλακτος πλάσαρε, αλλά χάρις στην εξαιρετική επέμβαση του κίπερ Ρέβη το 1-1 παρέμεινε ως τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Κάντας, έχοντας την συνεργασία των Φάνη Σακκά – Αλέξανδρου Δημητρά
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Κεραυνός Αγίου Νικολάου 🙁 Κώστας Καλούδης) Ρέβης, Ρέβης Τρ, Καλουδης, Ρέβης Ν, Καλησπεράτης, Ρικάς, Μαράι, Χάνται, Κουρής, Σουλιμαν, Γραικός
Αγωνίστηκαν ακόμα: Γαστερατος, Μηνάς Χ, Δημουλής
Α.Ο.Παξοί (Γιώργος Ντελής): Αιμίλιος Κουλούρης, Σαντιάγκο Ελέζι. Οδυσσέας, Ψηλός, Χαράλαμπος Βλαχόπουλος, Μπράνισλαβ Νίκιτς, Ελιάν Φασλία, Μπλέντι Ελέζι, Χρήστος Βερονίκης, Άγγελος Θεοδώρου, Παντελής Γιαννούλης
Ως αλλαγή έπαιξαν και οι Γιώργος Μποντίνης, Στέφανος Γραμματικός