Έχοντας τον Γιάννη Φλώρο στον πάγκο του, ο Ατρόμητος Στρογγυλής θα πορευτεί την επερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
Όπως αναφέροιυν οι πληροφορίες του CORFUCORNER.GR, ο Πρόεδρος του σωματείου της νότιας Κέρκυρας, Κώστας Ρίζος, «έδωσε τα χέρια» με τον 44χρονο τεχνικό, ο οποίος από σήμερα Πέμπτη (26/8) αναλαμβάνει τις τύχες της ομάδας.
Έτσι, ο Φλώρος παίρνει την… σκυτάλη από τον Σπύρο Γραμμένο, που την περασμένη σαιζόν (όσο αυτή παίχτηκε) είχε την διπλή ιδιότητα του προπονητή και του ποδοσφαιριστή.
Ο Γιάννης Φλώρος γεννήθηκε στις 28 Οκτωβρίου του 1976 στα Ιωάννινα. Ως ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε στις Ακαδημίες ΑΟ Κέρκυρα και στις ανδρικές ομάδες του Αστέρα Κέρκυρας, της ΕΠΑ και του ΑΟ Κοντοκαλίου. Από το 1990 έως το 1995 ήταν βασικό στέλεχος των Μεικτών Ομάδων της ΕΠΣ Κέρκυρας. Την προπονητική , την ξεκίνησε το 2008. Διαθέτει δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου UEFA A-UEFA B και Fitness coach trainer. Ως προπονητής, έχει εργαστεί στις Ακαδημίες του ΑΟ Κοντόκαλι , στο δίκτυο Ακαδημιών του Ολυμπιακού και στις ανδρικές ομάδες Κέρκυρα ΠΟ/ CORFU FC, Βολίδα Κάτω Γαρούνα, καθώς και στον Αστέρα Μωραϊτίκων. Από το 2018 είναι προπονητής του Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας του ΑΟ Κοντόκαλι. Από τον Φεβρουάριο του 2021 έχει αναλάβει και καθήκοντα τεχνικού διευθυντή της Περιφερειακής Ενότητας Ηπείρου του Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού. Τέλος, όσον αφορά το βασικό του επάγγελμα, είναι μόνιμος πυροσβέστης.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ















