Στο… ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα της Α1′ Κατηγορίας επέστρεψε ο Θιναλιακός, ύστερα από την εντός έδρας νίκη του επί του ΑΟ Παξών με το επιβλητικό 4-0, σε εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη (20/2), στο Δημοτικό γήπεδο Θιναλίου, στην Αχαράβη. Το πρώτο ημίχρονο έληξε 1-0, με γκολ του Κλόντιαν Μπάρντι στο 31ο λεπτό.
Οι «πορτοκαλί» του Πάνου Κορομπόκη διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 60′, με τον Θανάση Παπαρούνα, ενώ στο 75′ ο Λουτσιάν Μπουρντουζάν ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 80′ ο Θανάσης Παπαρούνας «ξαναβρήκε δίχτυα», διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Νίκος Κορακιανίτης.
Η βαθμολογία (σε 19 αγωνιστικές):
Θιναλιακός Αχαράβης 52
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Αστέρας Πετριτή 50
ΟΦΑΜ 49
Οδυσσέας Αυλιωτών 39
Αναγέννηση Περιβολίου 26
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
ΑΟ Παξοί 24 **
Αχιλλέας Νυμφών 24
ΑΟ Κάβος 23
Βολίδα Κάτω Γαρούνα 22
Ατρόμητος Στρογγυλής 20
Αυγερινός Βαλανειού 17
Ολυμπιάδα Καρουσάδων 15 *
Αστέρας Λιαπάδων 13 *
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
ΑΟ Κοντόκαλι 1
Σημείωση: Εκκρεμούν τα εξ αναβολής ματς της 14ης αγωνιστικής μεταξύ Ολυμπιάδας Καρουσάδων – ΑΟ Παξών και της 17ης αγωνιστικής μεταξύ ΑΟ Παξών – Αστέρα Λιαπάδων.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ