Επικρατώντας το Σάββατο (26/3) εκτός έδρας επί του νεανικού Ορφέα Κανονιού με 2-0, για την 19η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Α’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, ο ΑΟ Κέρκυρα επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα, έπειτα από την οδυνηρή ήττα από τον πρωτοπόρο Κρόνο Αργυράδων.
Οι «μπλαουγκράνα» πέτυχαν από ένα γκολ ανά ημίχρονο, ανοίγοντας το σκορ στο 34ο λεπτό: Ο Κώστας Κιρολάρι έκανε πέναλτι στον Παναγιώτη Μπαμιόγλου την εκτέλεσή του ανέλαβε ο ίδιος ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Ζερβός απέκρουσε, όμως ο Μπαμιόγλου πήρε το… ριμπάουντ κι «έγραψε» το 0-1. Το «συγκρότημα» του Γιάννη Χονδρογιάννη διπλασίασε τα τέρματά του στο 71′, με πλασέ του Περικλή Σκεύη, ύστερα από απόκρουση του Αλέξανδρου Ζερβού.
Τον αγώνα στο Αθλητικό Κέντρο «Βλάσσης» διαιτήτευσε ο Γιάννης Μίχος, έχοντας την συνεργασία των Λάκη Αρμενιάκου και Αλέκου Δημητρά.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΓΣ ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΝΟΝΙΟΥ (Σπ. Βλάσσης): Ζερβός, Βουζούκας, Βλάχος, Κατέχης, Κυρολάρι, Κορακιανίτης, Φορτώσης, Ντράνος (85′ Γελάτσόρας), Μοντσενίγος (70′ Γιούργας), Τόμπρος, Κοσκινάς
Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑ (Γ. Χονδρογιάννης): Ευθυμίου, Θεόδοτος, Σκολαρίκης (53′ Κάσης), Ανδριώτης, Κουτλής, Καποδίστριας, Μπαμιόγλου (79′ Μπρεντάνος), Χανδρινός, Λυκόκας (53′ Γκολόσης), Κουλούρης Γ. (53′ Κουλούρης Θ.), Σκεύης (79′ Φωτιάδης)