Ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες η Α’ Φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κέρκυρας, με έναν ποδοσφαιριστή του ΑΟ Παξών, τον Ελιάν Φασλία, να κάνει ιδιαιτέρως αισθητή την παρουσία του!
Ο Αλβανός μεσοεπιθετικός ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στον 1ο Όμιλο, σκοράροντας και στις τρεις αγωνιστικές και… ταρακουνώντας συνολικά 7 φορές τα δίχτυα των αντιπάλων τερμάτων. Συγκεκριμένα, πέτυχε δύο γκολ κόντρα στον Κρόνο Αργυράδων, τέσσερα κόντρα στον Κάβο κι ένα κόντρα στον Αστέρα Μωραϊτίκων. Μάλιστα, όλα αυτά τα παιχνίδια έγιναν επί κερκυραϊκού εδάφους και όχι επί παξινού.
Το CORFUCORNER.GR είχε γράψει πρόσφατα ότι δεν είχε οριστικοποιηθεί η παραμονή ή μη του Φασλία στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων». Εν τέλει, ο 30χρονος πολύ αξιόλογος παίκτης αποφάσισε να συνεχίσει να φοράει την φανέλα των Παξών και να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο «συγκρότημα» του Γιώργου Τουρσουνίδη.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ