Όπως είχαμε αναφέρει σε προγενέστερο άρθρο μας, ο εκ των καταξιωμένων και γνωστός για το ήθος του, προπονητής, Μανώλης Ροκίδης, δεν θα βρίσκεται την επερχόμενη σαιζόν στον πάγκο του Δία Κασσιόπης
Για τον λόγο αυτό οι υπεύθυνοι του σωματείου της βόρειας Κέρκυρας εξέδωσαν το ακόλουθο ευχαριστήριο δελτίο Τύπου προς τον τεχνικό:
“ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΑΝΤΙΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!! “ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΙΑ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΡΟΚΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ.Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑ.
Η ΚΑΣΣΙΩΠΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Κ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΦΙΛΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ Κ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΣΜEΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑΙΚA ΓΗΠΕΔΑ”.
ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΆΣΤΗΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.”