Νικηφόρο υπήρξε το σημερινό (Δευτέρα 14/11) πέρασμα του πολύ ανεβασμένου ΑΟ Παξών, από το γήπεδο των Αυλιωτών, καθώς όχι μόνο κέρδισε τον αρκετά καλό, Οδυσσέα με 2-0, (πού όμως δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στο “pressing”) αλλά είχε και πολλές χαμένες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ.
Στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ τοπικής Κατηγορίας , η πρώτη καλή ευκαιρία για το συγκρότημα του Γιώργου Ντελή ήρθε στο 15΄ όταν ο Ελιάν Φασλία πού ήταν μόνος του δεν εκμεταλλεύτηκε σωστά την σέντρα του Λάζαρου Φωτιά κι έβγαλε την μπάλα έξω. Πέντε λεπτά όμως αργότερα (20΄), ο Ελιάν Φασλία … έβαλε τα …πράγματα στην θέση τους, καθώς με πάσα μετά από καλή ενέργεια, και μετά από πέρασμα αντιπάλου του στο ένας εναντίον ενός , με πλασέ έγραψε το 0-1 για τους Παξινούς. Ο Ελέζι Σαντιάγκο δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τα τέρματα για την ομάδα του, στο 30΄, καθώς το σούτ του βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Σπύρου Σώκαλη. Στο 33΄το γύρισμα της μπάλας από τον Γιώργο Μποντίνι, στον Ελιάν Φασλία κατέληξε δίπλα από το κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων.
Μετά από χτύπημα κόρνερ και σπάσιμο κεφαλιάς του Οδυσσέα Ψηλού στον Λάζαρο Φωτιά, στο 35΄, ο τελευταίος με κεφαλιά (και αυτός) έκανε το 0-2 για τους Παξινούς. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, η κεφαλιά του Γιώργου Μποντίνι, μετά την σέντρα του Ελέζι Σαντιάγκο κατέληξε λίγο επάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Οδυσσέα, κι έτσι το 0-2 παρέμεινε ως αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.
Στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι οι φιλοξενούμενοι «έκαναν» οικονομία δυνάμεων» είχαν επιπλέον τρείς φορές την δυνατότητα να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ, καθώς στο 60΄ ο Γιώργος Μποντίνι σε τετ- α-τετ με τον κήπερ, Σπύρο Σώκαλη, τον οποίον «κρέμασε» λίγο πάνω από το δοκάρι, ενώ στο 70΄, μετά από απόκρουση του Σώκαλη, χτυπήθηκε κόρνερ, ο Θοδωρής Βαρότσης δεν βρήκε καλά την μπάλα και στην φάση μπήκε ο Ελιάν Φασλία του οποίου το σουτ πήγε στο γάμα της συμβολής των δοκαριών, ενώ το κερασάκι στην τούρτα των …χαμένων ευκαιριών για τους φιλοξενούμενους μπήκε στο 90΄ όταν το σουτ του νεοεισελθόντα, Στέφανου Γραμματικού, ο οποίος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Σώκαλη, δεν ευδοκίμησε, καθώς το απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Το 2-0 εντέλει ήταν το τελικό αποτέλεσμα
«Άρχοντας» της αναμέτρησης ήταν ο, πολύ καλός, Κώστας Τόμπρος έχοντας ως βοηθούς του, τους Δημήτρη Βασιλείου και Γιώργο Κυπριώτη.
Η σύνθεση του ΑΟ ΠΑΞΩΝ (Γιώργος Ντελής): Αιμίλιος Κουλούρης, Ελέζι Σαντιάγκο, Λάζαρος Φωτιάς, Οδυσσέας Ψηλός, Αρσένης Κουλούρης,Μπόρισλαβ Νίκιτς, Σταύρος Σημιτσάκης, Θοδωρής Βερονίκης, Άγγελος Θεοδώρου, Ελιάν Φασλία, Γιώργος Μποτίνης
Ως αλλαγή έπαιξαν και οι: Ανδρέας Αργυρός, Χαράλαμπος Βλαχόπουλος και Στέφανος Γραμματικός
Ας δούμε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της 4ης αγωνιστικής:
Θιναλιακός Αχαράβης 10
ΑΟ Κέρκυρα 9
Όλυμπος Κέρκυρας 7 *
Κρόνος Αργυράδων 6 *
Αχιλλέας Νυμφών 5
ΠΑΟ Σφακιανάκης 5
ΟΦΑΜ 5*
ΑΟ Παξοί 4
Αναγέννηση Περιβολίου 3 *
Κεραυνός Αγίου Νικολάου 3 *
ΑΟ Κάβος 3
ΠΑΟ Κορακιάνας 2
Ολυμπιάδα Καρουσάδων 2
Οδυσσέας Αυλιωτών 1*













