Με τον πολύπειρο Βασίλη Πετρόγιαννη να πετυχαίνει τρία γκολ, ο ΠΑΟ Κορακιάνας επικράτησε εντός έδρας με το εμφατικό 5-0 και προκρίθηκε στην Β’ Φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κέρκυρας (Βόρειος Όμιλος).
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη (3/11), στο Δημοτικό γήπεδο Παλαιοκαστριτών, στο Σκριπερό. Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν «μοιρασμένο», ωστόσο στο 29′ ο Πετρόγιαννης άνοιξε το σκορ για λογαριασμό των γηπεδούχων. Με το 1-0, οι δ΄το ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη, η ποιοτική διαφορά των δύο αντιπάλων ήταν εμφανέστατη, με το σωματείο της Άνω Κορακιάνας «να βρίσκει δίχτυα» ακόμη τέσσερις φορές. Έτσι, ο Αλέκος Βλάχος στο 49′ διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ και στο 68′ ο Βασίλης Πετρόγιαννης «έγραψε» το 3-0. Στο 78′ ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, για να έρθει στο 81′ ο Κώστας Δημητριάδης να συμπληρώσει το… πενταρέ των γκολ του «συγκροτήματος» του Κώστα Σαββανή.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κώστας Γιούργας, με την βοήθεια των Γιάννη Μίχου και Χάρη Σκορδίλη.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ














