Δυο ακόμη πολύ σημαντικές & αξιόλογες προσθήκες πραγματοποίησε η Διοίκηση του ΑΟ Κερκυραϊκού, καθώς …έδωσε τα χέρια και με τον 25χρονο, Πάρη Γκασίδη, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει την μεσαία, & την αμυντική γραμμή της ομάδας και τον 20χρονο επιθετικό, Άγγελο Κρητικό, και οι οποίοι προέρχονται από τον Θιναλιακό
Τα σχετικά δελτία Τύπου είναι τα ακόλουθα:
Ο ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Πάρη Γκασίδη.
Ο Πάρης Γκασίδης γεννήθηκε στο Διδυμότειχο στις 9 Ιανουαρίου 2001 και αγωνίζεται στις θέσεις του αμυντικού μέσου (Defensive Midfielder) και του κεντρικού μέσου (Central Midfielder). Τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν ο Θιναλιακός.
Καλωσορίζουμε τον Πάρη στην οικογένεια του ΑΟ Κερκυραϊκού και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.
ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Άγγελου Κρητικού.
Ο Άγγελος Κρητικός γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 2006 και αγωνίζεται στον χώρο της επίθεσης (Centre Forward).
Καλωσορίζουμε τον Άγγελο στην οικογένεια του ΑΟ Κερκυραϊκού και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.
















