Δεν άργησε να βρει την νέα του ποδοσφαιρική στέγη ο 32χρονος (γεν στις 8 Μαρτίου 1993) επιθετικός, Αλέξανδρος Κωστελέτος, (ο οποίος μάλιστα από το 2017 τυγχάνει κάτοχος διπλώματος UEFA B), καθώς λίγες μέρες μετά την αποδέσμευση του από τον Θιναλιακό ήρθε σε συμφωνία με την Διοίκηση της Ολυμπιάδας.
Ο Αλέξανδρος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Αετό Αγίου Αθανασίου. Ακολούθως, ενσωματώθηκε στον Οδυσσέα Αυλιωτών και από εκεί πήγε στην Κ20 του ΑΟ Κέρκυρα. Το 2012 ταξίδεψε στην Κομοτηνή, για να σπουδάσει στα εκεί ΤΕΦΑΑ, γι’ αυτό και αγωνίστηκε στον Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων και στον ΠΑΟΚ Κοσμίου. Εν συνεχεία, πήγε στην Αθήνα κι έπαιξε στον ΟΦ Χολαργού και στον Φωστήρα Ηλιούπολης, για να επιστρέψει στο «Νησί των Φαιάκων» και να ενταχθεί από την περίοδο 2019-2020 στον Αχιλλέα Νυμφών. Επίσης, έχει διατελέσει και μέλος των Μικτών Ομάδων της ΕΠΣ Κέρκυρας.
Την τριετία (2019-2022), πέραν από ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα, συνεργάστηκε και με την Ακαδημία του συλλόγου ως προπονητής, την πρώτη χρονιά στην Κ14 και τις δύο τελευταίες στην Κ16, με την ομάδα να πρωταγωνιστεί στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα Υποδομής της ΕΠΣΚ και να φτάνει μάλιστα στον Τελικό. Στην συνέχεια και για μια τριετία φόρεσε την φανέλα των «οράνιε»
Επίσης, για δεύτερη συνεχόμενη σαιζόν παραμενει στο ρόστερ της Ολυμπιάδας και ο 29χρονος (γεν 24/4/1996) αμυντικός μέσος, Γιάννης Κάσης, ο οποίος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Ολύμπου και κατόπιν φόρεσε την φανέλα του Κεραυνού Ποταμού, της Θύελλας Γαρίτσας, του Ολύμπου Κέρκυρας, του Ολυμπιακού Μαντουκιού, του Οδυσσέα Αυλιωτών, του Νέου 2017, του ΑΠΣ Μπενιτσών και του ΑΟ Κέρκυρα (δις).
Παραθέτουμε τα σχετικά δελτία Τύπου του σωματείου της βόρειας Κέρκυρας:
«Η Ολυμπιάδα Καρουσάδων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Κωστελέτο.
Ο Αλέξανδρος εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας μας, ενισχύοντας σημαντικά την προσπάθειά μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της Ολυμπιάδας!
Καλως ηρθες Αλέξανδρε»!
«Η Ολυμπιάδα Καρουσάδων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Κάση.
Ένας παίκτης με ήθος, συνέπεια και προσήλωση θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της ομάδας μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Γιάννη, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας»!
















