Εκ νέου αναβολή πήρε το παιχνίδι μεταξύ ΑΟ Παξοί – ΑΕ Φαιάκων, για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Κέρκυρας.
Η διοργανώτρια αρχή είχε ορίσει τον αγώνα να πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη (21/10), στη 1:00 το μεσημέρι. Ωστόσο, την παραμονή του ματς (το βράδυ της Τρίτης) τόσο η ΑΕ Φαιάκων, όσο και η διαιτητική τριάδα (δηλαδή, ο διαιτητής Τάσος Γραικός, που αντικατέστησε τον Διονύση Μάρτη, και οι επόπτες Δημήτρης Κρητικός και Γιώργος Κυπριώτης) ειδοποιήθηκαν ότι η αναμέτρηση δεν θα γίνει.
Ο λόγος είναι ότι υπήρξε πρόβλεψη για υψηλά μποφόρ (6 με 7) για το απόγευμα της Τετάρτης, άρα η αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας και οι διαιτητές θα κινδύνευαν να αποκλειστούν στους Παξούς μετά το τέλος του παιχνιδιού.
Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΚ αναμένεται να ορίσει για την άλλη Τετάρτη (28/10) τη διεξαγωγή του ματς, το οποίο έχει πάρει τρεις αναβολές (την Κυριακή 11/10, την Τετάρτη 14/10 και την Τετάρτη 21/10).
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ














