Αύριο Πέμπτη (11/9) το βράδυ, θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΕΠΣ Κέρκυρας και μεταξύ των θεμάτων είναι και η ανασυγκρότηση των επιτροπών, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.
Υπενθυμίζουμε ότι (σύμφωνα και με πρόσφατο ρεπορτάζ μας) έχουν παραιτηθεί από τις επιτροπές τέσσερα μέλη του συνδυασμού «Ανατροπή», οι Γιάννης Βλαχόπουλος, Στέφανος Γιούργας, Κώστας Ρούσσινος και Σπύρος Λούβρος, ενώ από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης έχει αποχωρήσει ο Κώστας Πρωτοψάλτης.
Η πρόσκληση προς τα μέλη του Συμβουλίου έχει ως εξής:
«Συνάδελφοι, καλείστε, σε εφαρμογή σχετικών άρθρων του καταστατικού (19, 33-37 και 41-42) και του κανονισμού λειτουργίας του Δ.Σ., σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. την Πέμπτη 11.9.2014, ώρα 20.45 στα γραφεία της Ένωσης με θέμα ημερήσιας διάταξης:
1. Συμπλήρωση επιτροπών.
2. Ενημέρωση και συζήτηση θεμάτων επιτροπών.
Ο Γεν. Γραμματέας,
Παναγιώτης Ποζίδης».