Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του Corfu Corner.gr είχε αναρτηθεί στις 19 Μαίου, με τίτλο «Αβέβαιο το μέλλον της ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων!» και το οποίο αναφερόταν στο γεγονός ότι δεν υπήρξε το αναμενόμενο ενδιαφέρον από ανθρώπους του χωριού και στις δυο Γενικές συνελεύσεις του συλλόγου, τις οποίες είχε προκηρύξει η Διοίκηση του Βασίλη Μακροδήμητρα.
Έτσι, λοιπόν, η ομάδα δεν πρόκειται να «κατέβει» την επερχόμενη αγωνιστική σαιζόν στις τοπικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, καθώς η λειτουργία του σωματείου αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας.
Ας δούμε την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος της βόρειας Κέρκυρας:
«Άκαρπη και χωρίς την απαραίτητη συμμετοχή υπήρξε και η επαναληπτική Γενική Συνέλευση που είχε προγραμματιστεί την Τετάρτη 18/5, η οποία ως κύριο θέμα είχε την προκήρυξη εκλογών και ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Με βάσει των παραπάνω και πέραν της εξαντλήσεως του χρόνου από το υπάρχον Δ.Σ, το σωματείο μας αναστέλλει την λειτουργία του μέχρι νεωτέρας.
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους φίλους, χωριανούς και μη για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια καθώς όποτε ζητήθηκε βοήθεια ήταν όλοι εκεί.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δύο συλλόγους Αρίλλα και Καββαδάδων, καθώς και στους επιχειρηματίες των δύο χωριών για την στήριξη τα τελευταία χρόνια.
Με εκτίμηση το Δ.Σ»
Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ