Μπορεί στο «στρατόπεδο» του ΑΟ Παξών να παραμένει σε στασιμότητα το θέμα του προπονητή, αλλά μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένονται εξελίξεις.
Στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη, ο Γιώργος Ντελής (κατόπιν δικής του επιλογής) πήρε μετάθεση για ένα χρόνο ως αστυνομικός από την Κέρκυρα στους Παξούς, που είναι «δυσμενής περιοχή», αναλαμβάνοντας παράλληλα την τεχνική ηγεσία των «κιτρινομαύρων». Πλέον, περιμένει τις μεταθέσεις του καλοκαιριού και οι επιλογές του είναι τρεις: Είτε να παραμείνει στο νησί (κάτι που θα του δώσει περισσότερα μόρια), είτε να επιστρέψει στην Κέρκυρα, είτε να υπηρετήσει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Ιωάννινα.
Ο Ντελής φέρεται να είναι πολύ ευχαριστημένος από την συνεργασία του με την ομάδα, το οκτάμηνο που πέρασε. Το κλίμα που υπήρχε σ’ αυτήν ήταν εξαιρετικό, υπήρξε απόλυτη συνέπεια της Διοίκησης Σαρκαβάζη προς το πρόσωπό του σ’ ότι αφορά το οικονομικό, ενώ δηλώνει θαυμαστής των ομορφιών του νησιού, τις οποίες θεωρεί παραδεισένιες. Όλα αυτά, σίγουρα θα «μετρήσουν» στην απόφασή του για το αν θα μείνει στους Παξούς και την επόμενη σαιζόν.
Όμως και οι Παξοί είναι πολύ ικανοποιημένοι από την δουλειά, την προσφορά και το έργο του 46χρονου τεχνικού, ο οποίος δημιούργησε ένα δυνατό και μαχητικό σύνολο, που έπαιζε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, αξιοποιώντας και πολλά νέα παιδιά. Αυτό, αντανακλάστηκε μέσα στο γήπεδο, αποδίδοντας θετικότατα αποτελέσματα , με τους «κιτρινόμαυρους» να καταλαμβάνουν την 4η θέση της βαθμολογίας της Α1′ Κατηγορίας ΕΠΣ Κέρκυρας και να φτάνουν στα Ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου αποκλείστηκαν (κυρίως λόγω απειρίας) από τον μετέπειτα Κυπελλούχο και νταμπλούχο Αστέρα Πετριτή, αποσπώντας μάλιστα 1-1 μέσα στην έδρα του, στο πρώτο παιχνίδι. Κι όλα αυτά, παρότι η ομάδα «χτυπήθηκε» από τον κορωνοϊό, από τους πολλούς τραυματισμούς και από την κούραση.
Το αν θα παραμείνει ο Ηπειρώτης προπονητής στον πάγκο του ΑΟ Παξών θεωρείται αμφίβολο την παρούσα χρονική στιγμή. Πάντως, με βάση τα ανωτέρω, είναι βέβαιο πως οι δύο πλευρές θα εξετάσουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της συνέχισης της συνεργασίας τους.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ