Σχετικά με τον θάνατο του Προέδρου του Ατρομήτου Ά-φρας, Κώστα Κλουδά, το Διοι-κητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Κέρ-κυρας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, την οποία υπο-γράφουν ο Πρόεδρος της Ένω-σης, Ανδρέας Προβατάς και ο Γενικός Γραμματέας, Παναγιώ-της Ποζίδης:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Κέρκυρας με το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Προέδρου του Δ.Σ. του σωμα-τείου ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΦΡΑΣ, Κων/νου Κλουδά, σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε:
Να εκφράσει τη βαθιά θλίψη και συμπαράστασή του στην οικογένεια του εκλιπόντος, κα-θώς και στο σωματείο του, που με τόσο μεράκι και κέφι υπη-ρέτησε τα τελευταία χρόνια.
Να εκπροσωπηθεί στην κηδεία του και να καταθέσει στεφάνι.
Να διαθέσει συμβολικά το πο-σό των 80 ευρώ για τους σκο-πούς του Συλλόγου «Φλόγα».
Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πριν την έναρξη του αγώνα Σούπερ κυπέλλου της ΕΠΣΚ (4.9.2010) και του αγώνα κατάταξης των σωμα-τείων ΑΟ ΒΕΛΟΣ – ΑΟ ΑΤΡΟ-ΜΗΤΟΣ ΑΦΡΑΣ (5.9.2010).
Ο Κων/νος Κλουδάς εργάστηκε για το τοπικό ποδόσφαιρο με πάθος. Δούλεψε με ανιδιοτέ-λεια για το καλό της νεολαίας μας και πάντα με το χαμόγελό του κέρδιζε την εκτίμηση και τη συμπάθεια όλων των παραγό-ντων του ποδοσφαίρου και των ανθρώπων που τον γνώριζαν.
Αποχαιρετούμε τον Κων/νο Κλουδά με μια γλυκιά ανάμνη-ση που μένει από έναν καλό φίλο και συνοδοιπόρο που έ-φυγε. Μια εικόνα λαμπερή που δεν μπόρεσε να θολώσει ο χρόνος.Καλό ταξίδι Πρόεδρε, η αθλητι-κή οικογένεια της Κέρκυρας θα σε τιμά για πάντα».