Την επιθετική του γραμμή με έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, τον Γιάννη Καλούδη, είναι πολύ πιθανό να ενισχύσει ο ΑΟ Κέρκυρα στο αμέσως προσεχές διάστημα.
Ο 25χρονος σέντερ φορ αποχώρησε προσφάτως από τον Αχιλλέα Νυμφών και -σύμφωνα με το ρεπορτάζ τοτ CORFUCORNER.GR- δεν αποκλείεται από «κυανέρυθρους» να… μετακομίσει σε «κυανέρυθρους»! Το «συγκρότημα» του Γιάννη Χονδρογιάννη έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη και οι δύο πλευρές φαίνεται να βρίσκονται αρκετά κοντά σε συμφωνία.
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Καλούδης σκόραρε 5 φορές στο Πρωτάθλημα της Α1′ Κατηγορίας με την φανέλα των Νυμφιωτών, σε μια χρονιά που όμως ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.
Βάσει πληροφοριών της ιστοσελίδας μας, τον Κερκυραίο στράικερ προσέγγισαν το τελευταίο διάστημα κι άλλοι σύλλογοι (όπως π.χ. ο Οδυσσέας Αυλιωτών, η Ολυμπιάδα Καρουσάδων και ο ΟΦΑΜ), εκείνος ωστόσο δείχνει πως προτιμά να ενταχθεί σε ομάδα της πόλης. Εκτός απροόπτου, λοιπόν, σύντομα θα φέρει το καραβάκι στο στήθος.
Γεννημένος στις 13 Ιουνίου 1997, ο Γιάννης Καλούδης πραγματοποίησε στην Θύελλα Γαρίτσας την πρώτη του γνωριμία με τον… μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου. Εν συνεχεία, έπαιξε για τρία χρόνια στον Όλυμπο (ένα στην Γ’ Εθνική και δύο στην Α1′ τοπική Κατηγορία), για δύο χρόνια στον Θιναλιακό Αχαράβης (στην Α1′ Κατηγορία), για να επιστρέψει στον Όλυμπο, για ένα χρόνο, όπου το σωματείο κατέκτησε αήττητο τον τίτλο στην Α’ ΕΠΣΚ και προήχθη στην Α1′. Κατόπιν, αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο στην Αναγέννηση Περιβολίου κι επίσης για ένα εξάμηνο στον Νέο 2017, για να φορέσει ακολούθως την φανέλα του Αχιλλέα Νυμφών, για μια σαιζόν.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Γενικό συνεργείο αυτοκινήτων ΚΑΚΟΣ SERVICE. Στο 6ο χλμ. της Εθνικής Πέλεκα (40 μ. πριν την διασταύρωση Πέλεκα-Αγίου Ιωάννη). Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26610-52863 & 6947 64 75 59.













