Ο Οδυσσέας Αυλιωτών συνεχίζει ακάθεκτος τη νικηφόρα πορεία του στο φετινό Πρωτάθλημα της Α1′ Κατηγορίας, προσθέτοντας ακόμη ένα «τρίποντο» στο ενεργητικό του.
Τούτη την φορά, το «συγκρότημα» του Γιάννη Γκαμπέτα επικράτησε εντός έδρας του Αχιλλέα Νυμφών με 2-1, στο ντέρμπι του βορρά, που έγινε σήμερα Κυριακή (21/10), στο Δημοτικό γήπεδο Αυλιωτών.
Ο Οδυσσέας προηγήθηκε στο σκορ στο 11ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιωργου Κυριζάκη. Στο 40′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν νέο πέναλτι, όμως ο Αντρίτ Κόλι νικήθηκε από τον γκολκίπερ του Αχιλλέα. Έτσι, το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.
Οι Αυλιωτινοί διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 65′, με σουτ του Γιάννη Μουζακίτη («Γιόκα»), που «έγραψε» το 2-0. Στο 80′ ο Δημήτρης Τζουρμανάς μείωσε σε 2-1 για τους Νυμφιώτες του Άκη Πανδή.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θωμάς Βλάσσης, από τον οποίο έχει παράπονα ο Αχιλλέας Νυμφών.
Ο Οδυσσέας πέτυχε την τρίτη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες, φτάνοντας τους 9 βαθμούς. Εάν μάλιστα το ερχόμενο Σάββατο (27/10) η ομάδα των Αυλιωτών κερδίσει στην έδρα της και τον Κάβο, στο εξ αναβολής ματς της 2ης αγωνιστικής, τότε θα κάνει το «4 στα 4» και θα αναρριχηθεί στο… ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ















