Ο εξαιρετικός στόπερ του ΑΟ Κέρκυρα, Τάσος Βενέτης, επιλέχθηκε από τη Super League να παραχωρήσει τη συνέντευξη της εβδομάδας στο επίσημο site της διοργανώτριας, η οποία καλεί όσους φιλάθλους το επιθυμούν, να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους στον παίκτη.
Το σχετικό κείμενο έχει ως εξής:
«Ο ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας, Τάσος Βενέτης, θα απαντήσει στις ερωτήσεις των φιλάθλων, στο πλαίσιο της συνέντευξης της εβδομάδας που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας Αρχής.
Στείλτε την ερώτησή σας στο email info@superleaguegreece.net μαζί με το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας σας μέχρι την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012 και ώρα 11:00 μ.μ. και μπείτε στην κλήρωση για μια υπογεγραμμένη φανέλα του ποδοσφαιριστή, προσφορά της ΠΑΕ Κέρκυρα».