Τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει τον Ολυμπιακό να εξετάζει την περίπτωση του Ορέστη Καρνέζη, από τη στιγμή που πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ρομπέρτο στους «ερυθρόλευκους».
Ο Ισπανός τερματοφύλακας φαίνεται πως απασχολεί αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους και οι Πειραιώτες φημολογείται πως κινούνται για τον πιθανό αντικαταστάτη του.
Ένας από αυτούς, ακούστηκε πως είναι και ο διεθνής πορτιέρο της Ουντινέζε, όμως εκείνος δεν δείχνει θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα και πρόθεσή του είναι να αγωνιστεί σε κάποιο κορυφαίο Πρωτάθλημα της Ευρώπης.
«Ο Ορέστης δεν πρόκειται να επιστρέψει να αγωνιστεί στη Super League», ξεκαθάρισε ο μάνατζερ του Καρνέζη, Βασίλης Παναγιωτάκης, απαντώντας στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν αν ο πελάτης του προτίθεται να ξαναγυρίσει στην Ελλάδα.