«Επιτακτική ανάγκη» χαρακτήρισε ο Ρομπέρτο Μπολάνο τη νίκη για τον ΑΟ Κασσιώπης στον αυριανό (18/11) εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Οδυσσέα Κορδελιού.
Στην καθιερωμένη προαγωνιστική δήλωσή του στο επίσημο site της ΠΑΕ (www.aokassiopis.gr), ο τεχνικός της κερκυραϊκής ομάδας ανέφερε τα εξής:
«Σε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, η ομάδα μας είναι υποχρεωμένη να κερδίσει. Ειδικά μέσα στην έδρα μας δεν θα πρέπει να έχουμε απώλειες, αν θέλουμε να επιτύχουμε τον στόχο μας. Την προηγούμενη αγωνιστική, στον Τύρναβο, χάσαμε άδικα δύο βαθμούς στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, και αυτό μας πεισμώνει και κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη μας για νίκη στο ματς της Κυριακής. Αγωνιστικά είμαστε πανέτοιμοι και θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».