23 °c
Corfu
22 ° Τε
22 ° Πε
21 ° Πα
19 ° Σα
17 ° Κυ
  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Επικοινωνία
CorfuCorner.gr
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ’ Εθνική
    • Τοπικό
      • Ειδήσεις
      • Ε.Π.Σ. Κέρκυρας
    • Υποδομές
    • Γυναίκες
    • Παλαίμαχοι
    • Διαιτησία
      • Ειδήσεις
      • Διαιτητές Εθνικών Κατηγοριών
      • ΣΔΠΚ-ΕΔ/ΕΠΣΚ
    • Προπονητές
      • Ειδήσεις
      • Σύνδεσμος Προπονητών
    • Γήπεδα
    • Γκάλοπ
    • Αφιερώματα
  • Άλλα Σπόρ
  • Λοιπές Κατηγορίες
    • Φωτορεπορτάζ
    • Συνεντεύξεις
    • Άρθρα
    • Κοινωνικά θέματα
    • Κους-κους
    • Βίντεο
    • Γνωρίζατε ότι
    • Διάφορα θέματα
    • Ειδική θεματολογία
  • Αρχείο Ειδήσεων
  • Radio
Κανένα Αποτέλεσμα
Προβολή Αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ’ Εθνική
    • Τοπικό
      • Ειδήσεις
      • Ε.Π.Σ. Κέρκυρας
    • Υποδομές
    • Γυναίκες
    • Παλαίμαχοι
    • Διαιτησία
      • Ειδήσεις
      • Διαιτητές Εθνικών Κατηγοριών
      • ΣΔΠΚ-ΕΔ/ΕΠΣΚ
    • Προπονητές
      • Ειδήσεις
      • Σύνδεσμος Προπονητών
    • Γήπεδα
    • Γκάλοπ
    • Αφιερώματα
  • Άλλα Σπόρ
  • Λοιπές Κατηγορίες
    • Φωτορεπορτάζ
    • Συνεντεύξεις
    • Άρθρα
    • Κοινωνικά θέματα
    • Κους-κους
    • Βίντεο
    • Γνωρίζατε ότι
    • Διάφορα θέματα
    • Ειδική θεματολογία
  • Αρχείο Ειδήσεων
  • Radio
Κανένα Αποτέλεσμα
Προβολή Αποτελεσμάτων
CorfuCorner.gr
Κανένα Αποτέλεσμα
Προβολή Αποτελεσμάτων
Αρχική Γ’ Εθνική

Γ. Μικρούλης: «Το παιχνίδι ήταν στημένο, με κεφαλαία γράμματα»!

5 Απριλίου 2022
Σε Γ’ Εθνική, Συνεντεύξεις
Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτό
A A
Γ. Μικρούλης: «Το παιχνίδι ήταν στημένο, με κεφαλαία γράμματα»!
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
85
ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Μοιραστείτε στο FacebookΜοιραστείτε στο Twitter

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για τα έκτροπα που συνέβησαν στον αγώνα του Μεγάλου Αλεξάνδρου με την ΑΕ Λευκίμμης και τα οποία έχουν πάρει πανελλαδικές διαστάσεις.

Ειδικότερα, ο δικηγόρος και μέλος του ΔΣ της ΑΕΛ , Γιάννης Μικρούλης, προέβη σε καταγγελία μέσω του αθλητικού σάιτ «gazzetta.gr», στην οποία αναφέρει οτι ο ανεκδιήγητος διαιτητής της αναμέτρησης μεταξύ άλλων είπε σε ποδοσφαιριστή των φιλοξενουμένων «εγώ σήμερα σφυρίζω για τελευταία φορά, αλλά εσείς θα πέσετε»

Παραθέτουμε το ακριβές δημοσίευμα της αθηναϊκής ιστοσελίδας:

Το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕ Λευκίμμης και δικηγόρος της ομάδας, Γιάννης Μικρούλης, μέσω του Gazzetta προβαίνει σε απίστευτες καταγγελίες σχετικά με τη συμπεριφορά του διαιτητή του αγώνα Κώστα Σιδηρόπουλο.

Ο κύριος Μικρούλης, υποστηρίζει ότι διαδραματίστηκαν απίστευτα σκηνικά, με τον εν λόγω διαιτητή να παραδέχεται σε παίκτη της ομάδας ότι: «Εγώ σήμερα σφυρίζω για τελευταία φορά, αλλά εσείς θα πέσετε». Επίσης, τονίζει ότι ο εν λόγω ρέφερι καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα έβριζε τους παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας.

Έτσι, οι άνθρωποι της Λευκίμμης, μετά το τέλος της αναμέτρησης κινήθηκαν νομικά με αποτέλεσμα ο κύριος Σιδηρόπουλος να περάσει τη διαδικασία του αυτοφώρου, απ’ όπου και αφέθηκε ελεύθερος στις 3.20 τα ξημερώματα, όπως υποστηρίζει ο κύριος Μικρούλης.
Μικρούλης

«Όταν λες δημόσια την αλήθεια δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Ο διαιτητής αυτός διεγράφη το πρωινό της επόμενης μέρας του αγώνα. Θα δείτε ότι τον διέγραψαν. Καταλαβαίνετε τί έχει συμβεί. Ο παρατηρητής έγραψε αυτά που είδε και γι’ αυτό τον διέγραψαν αμέσως.

Εμείς, ως ομάδα, πριν καν γίνει το ματς, όταν μάθαμε ότι ορίστηκε αυτός ο διαιτητής μάθαμε ότι είχε φιλικές σχέσεις με τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων και ότι το σπίτι του είναι κοντά στο γήπεδο.

Στείλαμε e-mail στην ΕΠΟ, για να μάθουμε ποια η σκοπιμότητα και τί εξυπηρετεί αυτός ο ορισμός. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση ευνοϊκή μεταχείριση, αλλά δεν πήραμε καν μία απάντηση από την αρμόδια επιτροπή.

Τα φάουλ που έδινε ο εν λόγω διαιτητής δεν θα δίνονταν ούτε σε αγώνα μπάσκετ. Στο 1ο μόλις λεπτό είχαμε δύο κίτρινες. Το δεξί μας μπακ, ο Κωστακιώτης την είδε για ένα μαρκάρισμα και επειδή πήγε ο αρχηγός μας να διαμαρτυρηθεί είδε κίτρινη κι αυτός. Καταφέραμε να προηγηθούμε. Κοιτούσε τον επόπτη του, δεν βρήκε κάτι να ακυρώσει.
Στη συνέχεια έδωσε ένα πέναλτι που ούτε καν το ζήτησαν οι αντίπαλοι. Είχαν ευκαιρίες και ένα δοκάρι, δεν λέω αλλά το πέναλτι από το οποίο έγινε το 1-1 δεν έπρεπε να δοθεί σε καμία περίπτωση. Αργότερα, δίνει 2ο πέναλτι, το αποκρούει ο τερματοφύλακας μας.

Στο 97′, δίνεται και τρίτο πέναλτι. “Αν το αποκρούσει θα διατάξω επανάληψη”, ακούστηκε να λέει ο διαιτητής, ο οποίος έβριζε τις μάνες των παικτών μέσα στον αγώνα.

Ο διαιτητής συνελήφθη σε αυτόφωρο, από το οποίο αφέθηκε ελεύθερος στις 3.20 τα ξημερώματα.
Στον παίκτη μας, τον Μπάνε (Μπράνισλαβ Νίκιτς), είπε: “Να ξέρεις είναι το τελευταίο μου ματς, εγώ όμως θα σας υποβιβάσω”. Ήταν στημένος, έδωσε 8 κίτρινες και 6 αποβολές. Οι 3 ήταν για παίκτες μας που ήταν στον πάγκο. Αυτή είναι η κατάσταση. Είναι ντροπή. Καταδικάζεται μια ομάδα σε υποβιβασμό.

Είμαι 50 χρόνια στην ομάδα και τέτοια διαιτησία δεν συνάντησα ποτέ. Ο άνθρωπος είναι εγκληματίας. Καταδίκασε μία ομάδα, να μην έχουμε 11άδα να παίξουμε με τον Μακεδονικό.

Με την επίτευξη του 2-1, χτυπήθηκε ο αντιπρόεδρος της ομάδας μας, υπέστη ευτυχώς μικρή εγκεφαλική διάσειση. Επεσε μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης ανάμεσα στους φιλάθλους μας και αυτό τον έσωσε. Ο επικεφαλής της Αστυνομίας ήταν κύριος. Αν υπήρξαν περισσότεροι τραυματίες δεν το ξέρω, μέσα στο χαμό που έγινε.
Είπα στον επικεφαλής της Αστυνομίας ότι στο τέλος δεν θα φύγει ο διαιτητής, θα συλληφθεί. Το παιχνίδι ήταν στημένο με κεφαλαία γράμματα».

Από εδώ και πέρα, ως ομάδα τί θα κάνετε για να βρείτε το δίκιο σας;
«Δεν προβλέπεται επανάληψη του αγώνα. Εχουν γίνει ενέργειες, είμαστε σε εξέλιξη και δεν μπορούμε να πούμε παραπάνω προς το παρόν».

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 


• Η Ιόνια Ακαδημία (ή Ακαδημία “ΡόΜα”) σας απευθύνει με το πιο γλυκό της χαμόγελο, πολλές – πολλές ευχές για Χαρούμενη Ανάσταση, με υγεία και για Καλό Πάσχα, με αγάπη. Εδώ, τα μικρά παιδιά διδάσκονται τα μυστικά της μπάλας, με μεθοδικό τρόπο. Η σχολή λειτουργεί από το 2013 και εδρεύει στο Αθλητικό Κέντρο «Βλάσσης», στο Κανόνι, ενώ διαθέτει τμήματα Μπαμπίνι, Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Προπαίδων και Παίδων. Ιδρυτής, υπεύθυνος και προπονητής της Ακαδημίας, είναι η παλιά μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μανώλης Ροκίδης. Για πληροφορίες ή για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 6944305764.

• Θερμές και… μυρωδάτες ευχές από τον φούρνο Αυγερινού για Καλή Ανάσταση και Χαρούμενο Πάσχα. Παρασκευάζει ψωμί, παραδοσιακή φογάτσα, σφολιατοειδή και γλυκά. Το κεντρικό κατάστημα βρίσκεται στην Σπύρου Ραθ 11, στο Κεφαλομάντουκο, με τηλέφωνο επικοινωνίας το 26610-35822. Υποκαταστήματα λειτουργούν στην Ξενοφώντος Στρατηγού (τηλ. 26610-37030), στην Ιωάννου Θεοτόκη (τηλ. 26610-30179) και στην Πίνια (τηλ. 26610-42180).

 


 

 

 

ΚοινοποίησηTweetΑποστολή
  • delphi
Προηγούμενο Άρθρο

Ταυτοποιήθηκαν 5 από τους τραμπούκους της Αλεξάνδρειας!

Επόμενο Άρθρο

Πιστοποιητικά Εμβολιασμού και Νόσησης:Νέα ΝΟΤΑΜ για τις πτήσεις εσωτερικού

Σχετικά Άρθρα

1η αγωνιστικη
Γ’ Εθνική

Εντός Λευκίμμη και ΟΦΑΜ με Τηλυκράτη & Άρη Φιλιατών αντίστοιχα

31 Ιουλίου 2026
ΟΦΑΜ ΣΗΜΑΙΑ
Γ’ Εθνική

Τέσσερα δυνατά φιλικά ματς για τον ΟΦΑΜ

28 Ιουλίου 2026
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
Γ’ Εθνική

Στον ΟΦΑΜ ο Κωνσταντίνος-Αναστάσιος Αδαμόπουλος

28 Ιουλίου 2026
ΚΑΡΔΟΝΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
Γ’ Εθνική

Επιστροφή Σπύρου Καρδάμη στην Βολίδα

28 Ιουλίου 2026
ΣΗΜΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ
Γ’ Εθνική

Οι Γιάννης Καζιάνης & Γιώργος Ευαγγελής τα νέα αποκτήματα της ΑΕΛ

28 Ιουλίου 2026
μπαλα στην σέντρα
Γ’ Εθνική

Γ ΕΘΝΙΚΗ: Tο σαββατοκύριακο 26-27 Σεπτεμβρίου ξεκινά το Πρωτάθλημα

26 Ιουλίου 2026
Επόμενο Άρθρο
μπαλα στην σέντρα

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Τα αποτελέσματα της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής του 2ου Ομίλου


NEO-RADIO KYMA

Τελευταία Νέα

ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΙΤΙΔΗΣ

«Ολύμπιος» παραμένει & ο Παύλος Χαϊτίδης

2 Αυγούστου 2026
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Απέκτησε Γιώργο Αγόρα ο ΄Ολυμπος

2 Αυγούστου 2026
ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΜΑΝΗΣ

Στον Κρόνο Αργυράδων παραμένουν οι Αγ Ασπιώτης & Σπ. Νικομάνης

1 Αυγούστου 2026
ΛΕΥΚΙΜΜΗ Β ΟΜΑΔΑ

ΑΕ Λευκίμμης: “Η δημιουργία Β΄ ομάδας αποτελεί μια βαθιά επένδυση στον τόπο μας.”

1 Αυγούστου 2026

Ονομαστικές Εορτές

CorfuCorner.gr

Η ιστοσελίδα CorfuCorner.gr έχει σκοπό να προβάλλει τον κερκυραϊκό αθλητισμό και να ενημερώνει τους αναγνώστες της για τα δρώμενα σ' αυτόν, με υπευθυνότητα, αντικειμενικότητα και εγκυρότητα.

Ακολουθήστε μας

Κατηγορίες

Δικαιώματα αναδημοσίευσης

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των φωτογραφιών της ιστοσελίδας μας, χωρίς την άδεια του υπεύθυνου αυτής.

Για την χρησιμοποίηση θεμάτων, ολόκληρων ή μέρους αυτών, παρακαλούμε όπως αναφερθεί η πηγή προέλευσής τους, δηλαδή η ιστοσελίδα corfucorner.gr.

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

  • Ποιοι είμαστε
  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική απορρήτου
  • Επικοινωνία

Copyright © 2022 CorfuCorner.gr - Developed by DigiLab

Κανένα Αποτέλεσμα
Προβολή Αποτελεσμάτων
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ’ Εθνική
    • Τοπικό
      • Ειδήσεις
      • Ε.Π.Σ. Κέρκυρας
    • Υποδομές
    • Γυναίκες
    • Παλαίμαχοι
    • Διαιτησία
      • Ειδήσεις
      • Διαιτητές Εθνικών Κατηγοριών
      • ΣΔΠΚ-ΕΔ/ΕΠΣΚ
    • Προπονητές
      • Ειδήσεις
      • Σύνδεσμος Προπονητών
    • Γήπεδα
    • Γκάλοπ
    • Αφιερώματα
  • Άλλα Σπόρ
  • Λοιπές Κατηγορίες
    • Φωτορεπορτάζ
    • Συνεντεύξεις
    • Άρθρα
    • Κοινωνικά θέματα
    • Κους-κους
    • Βίντεο
    • Γνωρίζατε ότι
    • Διάφορα θέματα
    • Ειδική θεματολογία
  • Αρχείο Ειδήσεων
  • Radio

Copyright © 2022 CorfuCorner.gr - Developed by DigiLab