«Είχαμε άγχος αλλά και αποφασιστικότητα, οι παίκτες μου δώσανε πάρα πολλά και δίκαια έφτασαν στην νίκη, όμως έχουμε ελλείψεις στην άμυνα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ματζουράκης μετά την νίκη του ΑΟΚ Κέρκυρα επί του Πλατανιά Χανίων με 2-0.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις του 69χρονου προπονητή, στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της σαββατιάτικης αναμέτρησης : «Ήταν ένας αγώνας στον οποίο οι παίκτες μου έπρεπε να πιάσουν το ταβάνι των ικανοτήτων τους. Είχαμε άγχος, αλλά και αποφασιστικότητα. Δώσανε πάρα πολλά και δίκαια έφτασαν στη νίκη. Είχαμε ευκαιρίες, τα δοκάρια και νομίζω ότι θα τους δοθεί η δυνατότητα να ηρεμήσουν περισσότερο και να δούμε το υπόλοιπο πρόγραμμα με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Έχουμε να κάνουμε δουλειά, αλλά βλέποντας την διάθεση των παικτών, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Αυτοί οι τρεις βαθμοί θα τους βοηθήσουν πολύ. Να ευχαριστήσω τον κόσμο και να είναι κοντά στην ομάδα.
Εκεί που είδα ότι δεν υπάρχει ισορροπία στην ομάδα είναι από το κέντρο και κάτω. Από το κέντρο και πάνω υπάρχουν πολλοί παίκτες. Το τι μπορούν να δώσουν, θα το δούμε. Στην άμυνα έχουμε ελλείψεις».
Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του Πλατανιά, Μάνουελ Ρόκα δήλωσε τα εξής:
«Ήρθαμε να κάνουμε ένα καλό ματς που θα μες έδινε έναν ή τρεις πόντους, όμως πληρώσαμε τα λάθη που κάναμε την ώρα του αγώνα και κυρίως στο δεύτερο γκολ και κάπου εκεί τελείωσε το ματς. Συγχαρητήρια στην Κέρκυρα. Ο τρόπος που έπαιξε είναι ένα μήνυμα και για μας για το πως πρέπει να παίζεις σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Κυρίως με το πάθος που έπαιξαν. Ήταν σε καλύτερη ψυχολογία από μας μετά το πέναλτι το οποίο σκότωσε τη δική μας. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι αλήθεια ότι παίζουμε το τελευταίο μας χαρτί για την παραμονή».














