Στα αγωνιστικά προβλήματα, της ομάδας του, που αφορούσαν τον τραυματισμό παικτών και την αποβολή του Γιάντση, στάθηκε ο Άκης Μάντζιος, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ ΑΟ Κέρκυρα – Βέροιας.
Στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός των «Φαιάκων» επεσήμανε τα εξής:
«Ξέραμε πως θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολλούς παίκτες ίδιους με εμάς. Νομίζω αυτό φάνηκε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, που μπήκαμε κάπως αγχωμένα. Μπορούσαμε πιστεύω να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Πετύχαμε το γκολ και από εκεί και πέρα, σε τέτοια ματς, ψάχνεις πιο πολύ να βρεις τον τρόπο τακτικά, να πάρεις τη νίκη, παρά το θέαμα. Είχαμε την ατυχία να παίζουμε ακόμα και με επτά ποδοσφαιριστές. Ήταν αρκετός ο χρόνος μετά την αποβολή και είχαμε τον τραυματισμό του Καραλή, ενώ και ο Τσοκάνης μου ζήτησε αλλαγή, γιατί είχε κουραστεί αρκετά. Σίγουρα όλα τα παιδιά κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια και τους αξίζουν συγχαρητήρια».
Από την πλευρά του, ο προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με θετικό αποτέλεσμα στην τεχνική ηγεσία της «Βασίλισσας του Βορρά», ανέφερε:
«Αντίπαλός μας σήμερα ήταν η Κέρκυρα, η οποία στο ένα τρίτο της σεζόν είχε καλή παρουσία κι εξίσου καλή βαθμολογική συγκομιδή, σε αντίθεση με εμάς που τα τελευταία αποτελέσματα έφεραν την ομάδα σε δυσχερή βαθμολογική θέση, πρέπει να έχουμε προτεραιότητα το να δημιουργήσει η ομάδα εκείνη την αγωνιστική δυναμική που να της επιτρέπει να έχει βαθμολογικά οφέλη, αν είναι δυνατόν σε κάθε αγώνα. Το αγωνιστικό μας πλάνο στόχευε αφενός να μην μπορέσουν να δημιουργήσουν επιθέσεις οι αντίπαλοι, ξεκινώντας από την άμυνά τους, γι’ αυτό η άμυνά μας ξεκινούσε από την αντίπαλη περιοχή, και δεν επιτρέψαμε την Κέρκυρα να κάνει καμιά κόντρα επίθεση, χωρίς να δημιουργήσουμε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από μια στατική φάση, αλλά στο δεύτερο μέρος η συνεχής κατοχή μπάλας μας έδωσε την δυνατότητα να ελέγχουμε και να ορίζουμε τον αγώνα, μπορεί να μην κάναμε φάσεις αλλά καταφέραμε να αξιοποιήσουμε μία. Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει πνευματική διαύγεια, σημαντικός παράγοντας για να μπορέσουμε να δουλέψουμε την επόμενη εβδομάδα, για το επόμενο ματς, από το οποίο θέλουμε βαθμολογικά οφέλη».
Χρήστος Γραμμένος