Ο Μάριο Γκαλίνοβιτς αποτέλεσε ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της κυριακάτικης αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΑΟ Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ, αφού επέστρεψε στα… παλιά λιμέρια, αλλά ως αντίπαλος της παλιάς του ομάδας.
Ο Κροάτης πορτιέρο των «Φαιάκων» δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της τωρινής του ομάδας, επισημαίνοντας ότι παρόμοιες εμφανίσεις θα πρέπει να συνεχιστούν, ώστε ο ΑΟΚ να κατακτά τα αποτελέσματα που επιθυμεί:
«Παίξαμε καλά, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό όταν παίζεις με αντίπαλο μία μεγάλη ομάδα. Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον Παναθηναϊκό για να νικήσει. Χάσαμε 1-0, αλλά δείξαμε ότι έχουμε πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι μας. Ελπίζουμε αν δείξουμε τα ίδια στοιχεία με ομάδες ίδιας δυναμικότητας με εμάς να πάρουμε τις νίκες. Γι’ αυτό θα έχουμε καλύτερη εικόνα στο Πρωτάθλημα».